Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

ΠΑΤΡΑ: Πλήρωσε ιερόδουλη με… 500 δραχμές!

Της ζήτησε ερωτικό ραντεβού τάζοντάς της… 500αρικο, μόνο που όταν έκανε τη «δουλειά» του της έδωσε ένα χαρτονόμισμα των… 500 δραχμών και όχι των 500 ευρώ, όπως προφανώς κατάλαβε η ιερόδουλη την οποία ο εν λόγω Πατρινός συνάντησε σε δρόμο στο κέντρο της Πάτρας. Και την εγκατέλειψε στο ξενοδοχείο που την 

BMW X5 eDrive 2015: Στο "club" των plug-in υβριδικών

Με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για την μέχρι σήμερα γνωστή Χ5. Ωστόσο, μια σειρά από λεπτομέρειες και κυρίως η “τάπα” -του προφανώς ηλεκτρικού- ανεφοδιασμού στο μπροστινό φτερό δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας, προδίδοντας την plug-in hybrid έκδοση του βαυαρικού SUV. 

Έχοντας ήδη δώσει το στίγμα της ως πρωτότυπο στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2013, ως Χ5 eDrive, η plug-in υβριδική έκδοση του SUV συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης με περιβολή που παραπέμπει περισσότερο στις μέχρι σήμερα γνωστές “απλές” εκδόσεις της παρά σε ένα φιλόδοξο plug-in υβριδικό. 

Κουραμπιές 300 κιλών για ρεκόρ Γκίνες!

Ξεπέρασε τα 300 κιλά το βάρος του γιγάντιου κουραμπιέ, που παρασκευάστηκε και καταναλώθηκε την Κυριακή στο πάρκο του Αστερόκοσμου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες...


Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό κατασκευάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής και ξεπέρασε κατά πολύ το όριο των 200 και πλέον κιλών, που έπρεπε να υπερβεί, για να καταλάβει μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες.

Αποκλεισμός δύο χρόνων αναμένεται να είναι η ποινή για τον Κώστα Μπανιώτη

Μέσα στις γιορτές αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως η πειθαρχική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να καλέσει σε απολογία τον Κώστα Μπανιώτη και τον προπονητή του Γιώργο Τσούγκο.

Η ομοσπονδία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί (και δεν θέλει) να καλύψει τον αθλητή που υπέπεσε σε παράπτωμα, απλά αφού ακούσει την απολογία του θα του επιβάλλει άμεσα τον διετή αποκλεισμό που προβλέπεται, ενημερώνοντας αυτόματα και την διεθνή ομοσπονδία στίβου.

Σοβαρές οι ζημιές μετά την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Κρι-Κρι

Σοβαρές είναι οι ζημιές που έχει υποστεί ένα μεγάλο τμήμα του εργοστασίου της Κρι-Κρι μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Οι πιο σοβαρές ζημιές είναι εκείνες στο τμήμα παραγωγής γάλακτος και στις αποθήκες. 
Η…

Σε προληπτική απόσυρση αναψυκτικών προχωρά η Coca-Cola στην Ελλάδα

Στην απόσυρση όλων των μεμονωμένων πλαστικών συσκευασιών PET 500ml των Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) προχωρά η Coca-Cola μετά τη δημοσιοποίηση προκήρυξης στην οποία αναφερόταν ότι θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο προϊόντα μολυσμένα με υδροχλωρικό οξύ.
Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται:

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ: Θάνατος και μόλυνση από τις πλαστικές σακούλες! Εντοπίστηκαν τοξικά υλικά σε ψάρια και άλλα θαλάσσια είδη

Ο Πατραϊκός κόλπος και το Ιόνιο πέλαγος «πλαστικοποιούνται» και ενδεχομένως το μέλλον μας «πολυμερίζεται» και αυτό μαζί της. Όπως λένε οι ίδιοι οι ερευνητές τα νερά εμφανίζουν περιεκτικότητες σε απορρίμματα που συναγωνίζονται ή και νικούν κατά κράτος τις «χωματερές» των ωκεανών. Η πλειονότητα των απορριμμάτων αυτών είναι διαφόρων ειδών πλαστικά, ορατά αλλά και... αόρατα. Τα τελευταία χρόνια έχει ανακαλυφθεί ότι τα πολυμερή που εκτίθενται στον αέρα, στον ήλιο και στο θαλασσινό νερό κατακερματίζονται σε μικροσκοπικά κομματάκια και ίνες που, όπως φαίνεται, «κολυμπούν» κατά εκατοντάδες δισεκατομμύρια κάνοντας κύκλους μέσα στη θάλασσα χωρίς να βρίσκουν διέξοδο διαφυγής. Περνούν επίσης στα εντόσθια των ψαριών, τα οποία τα τρώνε μαζί με την τροφή τους. Παραμένει εν πολλοίς άγνωστο το κατά πόσο είναι τοξικά για τη θαλάσσια ζωή ενώ το μεγάλο, επίσης αναπάντητο προς το παρόν, ερώτημα είναι αν περνούν στην τροφική αλυσίδα.

Προβλήματα με τις αιτήσεις οικογενειακών επιδομάτων

Στους 5.781 ανέρχονται οι φορολογούμενοι που δεν μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις χορήγησης οικογενειακού επιδόματος (Α21), καθώς οι Εφορίες δεν έχουν ακόμη προχωρήσει στην εκκαθάριση των φορολογικών τους δηλώσεων.

Η χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος από τον ΟΓΑ που ανέρχεται από 13,33 ευρώ έως 80 ευρώ το μήνα ανάλογα με τον αριθμό των τέκνων και το οικογενειακό εισόδημα, γίνεται μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των στοιχείων που έχει δηλώσει ο φορολογούμενος στην φορολογική του δήλωση και στο έντυπο Α21.

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ: Θάνατος και μόλυνση από τις πλαστικές σακούλες! Εντοπίστηκαν τοξικά υλικά σε ψάρια και άλλα θαλάσσια είδη

Ο Πατραϊκός κόλπος και το Ιόνιο πέλαγος «πλαστικοποιούνται» και ενδεχομένως το μέλλον μας «πολυμερίζεται» και αυτό μαζί της. Όπως λένε οι ίδιοι οι ερευνητές τα νερά εμφανίζουν περιεκτικότητες σε απορρίμματα που συναγωνίζονται ή και νικούν κατά κράτος τις «χωματερές» των ωκεανών. Η πλειονότητα των απορριμμάτων αυτών είναι διαφόρων ειδών πλαστικά, ορατά αλλά και... αόρατα.

Αλαλούμ στο κέντρο της Πάτρας από το κυκλοφοριακό - 100 κλήσεις σε μία μέρα μοίρασαν άνδρες της Τροχαίας

Πλημμύρισαν από αυτοκίνητα οι δρόμοι στο κέντρο της Πάτρας από νωρίς το πρωί της Τρίτης, με αποτέλεσμα να επικρατήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο. Η βροχή ανάγκασε πολλούς συμπολίτες μας να μεταβούν με τα οχήματά τους στο κέντρο για να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια εν όψει των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αλαλούμ. Το πρόβλημα ήταν έντονο στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, την οδό Αγίου Ανδρέου, την Κορίνθου, την Γούναρη, με τα οχήματα να κινούνται με ρυθμούς… χελώνας!

ΠΑΤΡΑ - «BOMBA» ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο σύζυγος… έκρυβε το εξώγαμο αλλά όλα αποκαλύφθηκαν…

Είχε κρύψει σε ένα «κουτί» το μυστικό του…

Σαν… βόμβα μεγατόνων έσκασε πριν από μερικές ημέρες σε γνωστή οικογένεια της Πάτρας η είδηση για το «μεγάλο μυστικό| που φρόντιζε επί χρόνια να κρύβει πολύ καλά ο σύζυγος και το οποίο αφορούσε στο… εξώγαμο παιδί του! Το οποίο μάλιστα ο ίδιος είχε φροντίσει να έχει όσο γινόταν πιο κοντά στην οικογένειά του έχοντας μάλιστα επιτύχει να δημιουργήσει σχέσεις καθημερινής φιλίας με το άλλο του παιδί, αυτό που έχει αποκτήσει με την κανονική σύζυγό του.

Αποσύρει η εταιρεία αναψυκτικών τα προϊόντα της μετά την τρομοκρατική απειλή

Άμεση ήταν η αντίδραση της Coca Cola, μετά και την επιβεβαίωση από την Ελληνική Αστυνομία, νωρίτερα σήμερα, ότι μέσα σε προϊόν της εταιρείας που στάλθηκε με επιστολή σε ενημερωτικό site είχε τοποθετηθεί ποσότητα υδροχλωρικού οξέως, στις απειλές τρομοκρατικής οργάνωσης (σ.σ. FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο/Πυρήνας Nicola και Alfred) ότι αυτό θα γίνει σε περίπου 100 πλαστικά μπουκάλια της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Γιατί οι άνθρωποι κλαίμε;

Και όμως υπάρχει εξήγηση....

Υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην έχει κλάψει; Ακόμη και οι "σκληροί" άνδρες, όταν μένουν μόνοι τους δακρύζουν...
Ο άνθρωπος σαν μέλος του ζωικού βασιλείου είναι το μοναδικό ον το οποίο κλαίει όταν υπερφορτίζεται συναισθηματικά. Τα υπόλοιπα όντα κλαίνε, ή καλύτερα δακρύζουν επειδή βιολογικά πρέπει οι οφθαλμοί τους να διατηρούνται υγροί. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένας Βρετανός επιστήμονας στο βιβλίο του που τιτλοφορείται «Why Humans Like to Cry». Διαβάστε τι υποστηρίζει ο επιστήμονας για το κλάμα των ανθρώπων...

Τσουχτερά πρόστιμα για τα Τέλη Κυκλοφορίας

Πως και πόσο θα πληρώσουν όσοι ξεχάσουν να τα πληρώσουν

Στο Taxisnet θα πρέπει να μπαίνουν οι ιδιοκτήτες ΙΧ προκειμένου να μάθουν το ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014. Παράλληλα η Γενική Γραμματεία Εσόδων υποστηρίζει πως είναι θέμα χρόνου η ενημέρωση για το φόρο πολυτελείας, για όσους φορολογούμενους διαθέτουν ΙΧ άνω των 1.929 κυβικών.<--break->

ΔΕΙΤΕ πως θα είναι η σύγχρονη κιβωτός του Νώε

Επιχειρηματίες και μηχανικοί από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδίασαν μία τεράστια πλωτή πόλη, που θα μπορούσε να αποτελέσει μια σύγχρονη κιβωτό του Νώε. 
Το «πλοίο της Ελευθερίας», όπως ονομάστηκε, θα έχει μήκος 1,3 χιλιόμετρα και βάρος 2,7 εκατομμύρια τόνους, ενώ το ύψος του θα αντιστοιχεί με έναν ουρανοξύστη 25 


Αφγανιστάν: Ρουκέτες έπεσαν στον περίβολο της αμερικανικής πρεσβείας στην Καμπούλ

Την ευθύνη ανέλαβαν με μήνυμά τους οι Ταλιμπάν - Ρουκέτες έπεσαν και σε νεκροταφείο μελών της πρώην βασιλικής οικογένειας

Δύο ρουκέτες που έριξαν οι Ταλιμπάν έπεσαν σήμερα στον περίβολο της αμερικανικής πρεσβείας στην Καμπούλ, όπως ανακοίνωσε η πρεσβεία, χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Μια τεράστια φάτνη στην πλατεία του Αγίου Πέτρου

Μια τεράστια ναπολιτάνικη φάτνη που εικονίζει τη γέννηση του Ιησού στη Βηθλεέμ εγκαινιάστηκε χθες στην πλατεία του Αγίου Πέτρου ενώ ταυτόχρονα, εξ ονόματος του πάπα Φραγκίσκου, άναψε ένα φως που συμβολίζει την ειρήνη στον…
κόσμο, δίνοντας το έναυσμα για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στο Βατικανό.

Τρεις υποψήφιοι για το «Χρυσό Παπούτσι»

Τον συγκεκριμένο τίτλο διεκδικούν ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τους Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο και τον Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ. 

Αυτή τη στιγμή οι δύο τελευταίοι, ο Ισπανοβραζιλιάνος μαζί με τον Ουρουγουανό, βρίσκονται στην κορυφή του σχετικού πίνακα με τον Πορτογάλου να βρίσκεται στην τρίτη θέση μόλις με ένα γκολ διαφορά. 

Eπτά τρόποι να επαναφέρετε το «καυτό» σεξ στη ζωή σας

Ναι, φυσικά και γίνεται!
Όταν είμαστε στην αρχή μιας σχέσης όλα είναι τέλεια. Η διάθεσή μας είναι πάντα στο ζενίθ και δε νιώθουμε σχεδόν ποτέ κόπωση. Ακόμα και ένα φευγαλέο άγγιγμα είναι ικανό να ανάψει τα αίματα και στους δύο.

Συνήθως δεσμευόμαστε επειδή θέλουμε να νιώθουμε ασφαλείς και σεξουαλικώς ικανοποιημένοι. Θεωρούμε ότι το σεξ με τον καιρό θα βελτιωθεί τόσο σε συχνότητα όσο και σε ποιότητα. Στην πραγματικότητα, όμως, το 20% των γάμων καταλήγει να απέχει από το σεξ μέσα στα δύο πρώτα κιόλας χρόνια, και το 15% κάνει λιγότερες από 25 φορές το χρόνο σεξ. Θέλετε να μάθετε γιατί συμβαίνει αυτό;

Θέλεις να χάσεις γρήγορα κιλά; 10 τροφές που θα βοηθήσουν!

1.Σολομός
O σολομός και ο τόνος είναι δύο ψάρια πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά. Τα λιπαρά αυτά είναι απαραίτητα για τη διάσπαση του λίπους στο σώμα μας.

2.Κανέλλα
Μελέτες δείχνουν ότι η κανέλα έχει σταθεροποιητική επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αυτό θα μπορούσε να περιορίσει την όρεξη, ιδιαίτερα σε άτομα με διαβήτη τύπου 2. Μπορεί και μεταβολίζει γρήγορα τη ζάχαρη, ενώ μόλις το ¼ κουταλιού του γλυκού την ημέρα είναι αρκετό. Ανακατέψτε την κανέλλα στον καφέ, στο τσάι σας ή στο γιαούρτι σας για να προσθέσετε γλυκύτητα, χωρίς την προσθήκη θερμίδων.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ! Εκσφενδονίστηκε «σκαμπό» για τα μάτια νεαρής!

Τρεις  γυναίκες από άλλη παρέα «κολλούσαν» στη σύντροφό του

Μέχρι και… σκαμπό «απογειώθηκαν» σε καφετέρια της Πάτρας τη νύχτα του προηγούμενου Σαββάτου όταν μία… παρέα τριών γυναικών με λεσβιακές τάσεις, όπως αποδείχθηκε, άρχισε να γίνεται στενός κορσές σε μία νεαρή η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της.

Η διάλυση ενός ανεξάρτητου κράτους σε 7 απλά βήματα...

Τα βήματα:
 1) Εντάσσουμε αυτό το κράτος, σε ένα διεθνή οργανισμό" (π.χ. Ευρωπαϊκή Ένωση).
"Κατασκευάζουμε" ένα "νέο" νόμισμα (π.χ. ευρώ) με το οποίο ανταλλάσσουμε ΟΛΑ τα υπάρχοντα εθνικά νομίσματα ενός κράτους.

Γιατί δεν πρέπει να πίνουμε καυτό το τσάι;

Αν πίνετε καθημερινά ζεστό τσάι, προσέξτε τη θερμοκρασία του....

Μία νέα μελέτη έδειξε πως όταν καταναλώνεται πολύ καυτό (πάνω από 70 βαθμούς Κελσίου), μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο αναπτύξεως καρκίνου του οισοφάγου – του σωλήνα που μεταφέρει τα τρόφιμα από το στόμα στο στομάχι μας. Το ίδιο ισχύει και για κάθε άλλο ρόφημα που καταναλώνεται καυτό, τονίζει η «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση».

Πάτρα: Πλήρωσε ιερόδουλη με... δραχμές!

Της ζήτησε ερωτικό ραντεβού τάζοντάς της... 500αρικο, μόνο που όταν όλα τελείωσαν της έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 500 δραχμών και όχι των 500 ευρώ, όπως προφανώς κατάλαβε η ιερόδουλη όταν συμφωνούσε να ακολουθήσει τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

Αυτοί είναι οι φόροι που θα πληρώσουμε το 2014

Οι φόροι του επόμενου έτους είναι αυξημένοι σε σχέση με αυτούς που καταβάλλονται το 2013
Μπορεί η κυβέρνηση να διαμηνύει ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα και πως θα υπάρξει μέριμνα για τους αδύναμους, ωστόσο η φορολογία και του 2014 αναμένεται να «γονατίσει» τους πολίτες.

MERCEDES 190: H BABY BENZ πρόγονος της C-CLASS που άλλαξε τα δεδομένα

Το 1982, πριν από 30+ χρόνια δηλαδή, η Mercedes παρουσίασε ένα αυτοκίνητο, την 190 με εσωτερικό κωδικό W201, που για τα δικά της μέχρι τότε δεδομένα ήταν επαναστατικό.
Όχι λόγω εμφάνισης, μιας και ο σχεδιασμός που πιστώνεται στον τότε γκουρού του design της μάρκας Brunο Sacco ήταν μάλλον συντηρητικός, αλλά λόγω του ότι ήταν η πρώτη φορά στην ήδη μακρόχρονη ιστορία της εταιρείας που παρουσίαζε ένα αυτοκίνητο μικρότερο της E. Ένα μεσαίο μοντέλο δηλαδή, με βάση την ισχύουσα κατηγοριοποίηση.

Μια 60χρονη γέννησε δίδυμα

Μια Κινέζα ηλικίας 60 ετών γέννησε δίδυμα κοριτσάκια, αφού υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εξωσωματική γονιμοποίηση κι έτσι πιθανόν έγινε η πιο ηλικιωμένη γυναίκα που απέκτησε παιδί στην χώρα, όπως έγραψε χθες επίσημο μέσο ενημέρωσης…της Κίνας.
Η Χαϊλίν Σενγκ, ηλικίας σήμερα 63 ετών, είχε χάσει την πρώτη της κόρη, η οποία πέθανε από δηλητηρίαση σε δυστύχημα διαρροής υγραερίου λίγο πριν από τα 30ά της γενέθλια, έγραψε η Ημερησία της Κίνας. Δεν είναι η μόνη, καθώς σύμφωνα με μια εκτίμηση της εθνικής επιτροπής οικογενειακού προγραμματισμού της Κίνας κάθε χρόνο περίπου 76.000 οικογένειες στη χώρα χάνουν το μοναχοπαίδι τους.

Xαμηλότερες από πέρυσι οι πληρότητες στα καταλύματα των Καλαβρύτων

Με αδιάθετα δωμάτια έμειναν τα ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα στους περισσότερους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας για τα Χριστούγεννα, καθώς δεν σημειώθηκε δυναμική εισροή κρατήσεων τελευταίας στιγμής για να φθάσουν οι πληρότητες στο 100%, όπως άλλες χρονιές την ίδια περίοδο, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

ΠΑΤΡΑ - «BOMBA» ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο σύζυγος… έκρυβε το εξώγαμο αλλά όλα αποκαλύφθηκαν…

Είχε κρύψει σε ένα «κουτί» το μυστικό του…
Σαν… βόμβα μεγατόνων έσκασε πριν από μερικές ημέρες σε γνωστή οικογένεια της Πάτρας η είδηση για το «μεγάλο μυστικό| που φρόντιζε επί χρόνια να κρύβει πολύ καλά ο σύζυγος και το οποίο αφορούσε στο… εξώγαμο παιδί του! Το οποίο μάλιστα ο ίδιος είχε φροντίσει να έχει όσο γινόταν πιο κοντά στην οικογένειά του έχοντας μάλιστα επιτύχει να δημιουργήσει σχέσεις καθημερινής φιλίας με το άλλο του παιδί, αυτό που έχει αποκτήσει με την κανονική σύζυγό του. Βέβαια τώρα ο ίδιος βιώνει έναν πραγματικό εφιάλτη μιας και η γυναίκα του τον έδιωξε από το σπίτι και αυτή είναι η δυσκολότερη περίοδος της ζωής του. 

Πάτρα: Είχε κρύψει έντεκα ανήλικους αλλοδαπούς στα χαρτοκιβώτια με τα πορτοκάλια

Στα χέρια των ανδρών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Πάτρας έπεσε χθες το μεσημέρι 62χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού ψυγείου με επικαθήμενο, καθώς είχε κρύψει και μετέφερε παρανόμως αλλοδαπούς κυρίως ανηλίκους.

Πάτρα: Ελεύθερος και ο τρίτος φαντάρος που κατηγορείται για ληστείες – Στις φυλακές άλλοι δύο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε τελικά και ο 21χρονος στρατιώτης (τρίτος κατά σειρά στο κατηγορητήριο), μετά την απόφαση που ανακοινώθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών που συνεκλήθη εκτάκτως χθες μετά τη διχογνωμία Ανακριτή και Εισαγγελέως για την προφυλάκισή του ή όχι.

Πάτρα: Επιτέθηκε με τη σύριγγα σε αστυνομικό που προσπάθησε να τη συλλάβει

Τρόμος το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων στην πλατεία Όλγας όταν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας προσπάθησαν να ελέγξουν τρία άτομα για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Διώξτε τον πονοκέφαλο με 4 απλά βήματα

Υποφέρετε συχνά από πονοκεφάλους και αισθάνεστε σαν να σας χτυπάνε το κεφάλι με ένα σφυρί; 


Ακολουθείστε τις έξυπνες συμβουλές που ακολουθούν, οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα σας απαλλάξουν από τον έντονο πόνο.

Πάτρα: Οριστικό τέλος για τα Sprider

Οι τίτλοι τέλους πέφτουν οριστικά για τη Sprider ύστερα από την υπʼ αριθ. 25822 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία η αλυσίδα ένδυσης και υπόδησης τίθεται σε καθεστώς πτώχευσης. Ουσιαστικά, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα προμηθευτή της εταιρείας για κήρυξη σε κατάσταση πτώχευσης της Sprider που έχει μεταφέρει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη.

Άγριο ξύλο μεταξύ Αλβανών στο Αγρίνιο

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων Αλβανών, δύο ανδρών και δύο γυναικών σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα, για προσωπικούς λόγους ένας 22χρονος, ο 55χρονος πατέρας του και δύο 48χρονες -εκ των…

Πάτρα: Άστεγος βρέθηκε νεκρός μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι ανήμερα Χριστουγέννων

Θλίψη για το θάνατο ενός 75χρονου άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Δανιηλίδος σήμερα περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, ανήμερα των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν ολομόναχος, δίχως μόνιμη στέγη και προσωρινά είχε βρει κατάλυμα στο μισογκρεμισμένο σπίτι κοντά στην λεωφόρο Γούναρη.

ΥΠΕΞ: Δεν μπορεί να ενταχθεί η Τουρκία στην Ε.Ε. εάν δεν αναγνωρίζει την Κύπρο

Στις νέες προκλητικές δηλώσεις της Άγκυρας κατά της Κύπρου απάντησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας.

Ολυμπιακός έτοιμος για... Διούδη!

Ο νεαρός πορτιέρο του Άρη έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις την τελευταία διετία και μετά το παιχνίδι των «κιτρίνων» με τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης», το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών.

Αμερικανικές ανησυχίες για τις εμπορικές πρακτικές της Κίνας

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέφρασαν «σοβαρές ανησυχίες» για τις κινεζικές επιχειρηματικέςπρακτικές, συμπεριλαμβανομένης της πνευματικής ιδιοκτησίας και του ρόλου του κράτους στην οικονομία.
«Ενώ έχει σημειωθεί πρόοδος σε σημαντικά ζητήματα, πολλές απο τις ανησυχίες παραμένουν» αναφέρει, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου (USTR) στην ετήσια έκθεσή του σχετικά με τις πρακτικές της Κίνας ως μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ).

Πώς μπορούν να χακάρουν το λάπτοπ σας μόνο με ένα iPhone

Καλώς ήρθατε στην...εφαρμογή ακουστικής επίθεσης. Είναι πλέον δυνατόν να υποκλαπούν πληροφορίες μέσω των...

 ανεπαίσθητων ήχων που προέρχονται από έναν υπολογιστή.

Αυτό το απαλό βουητό του laptop σας θα μπορούσε να έχει διαρροή των ευαίσθητων εγγραφών σας.
Σύμφωνα με τρεις από τους πιο σεβαστούς κρυπτολόγους του Ισραήλ, οι οποίοι δημοσίευσαν μια έκθεση αυτή την εβδομάδα που περιγράφει πώς ήταν σε θέση να εξάγουν δεδομένα από ένα laptop σε λειτουργεία απλά ακούγοντας τους ήχους που κάνει.

Δεν έχει σημασία του τι θα κάνετε, και δεν έχει σημασία του πόσο σοβαρή είναι η κρυπτογράφηση σας, θα υπάρχει πάντα ένας τρόπος για έναν χάκερ να διαβάσει τα δεδομένα σας. Είτε το κάνουν μέσω WiFi ή bluetooth, είτε μέσω του ήχου, οι πολύτιμες πληροφορίες σας δεν θα είναι ποτέ πραγματικά ασφαλείς.

Το «έφηβο γονίδιο» προκαλεί κατάθλιψη και σχιζοφρένεια

Καναδοί ερευνητές παρουσιάζουν νέα δεδομένα για την ανάπτυξη του εφηβικούεγκεφάλου, δηλώνοντας πως ένα και μόνο γονίδιο που ρυθμίζει τη λειτουργία της ντοπαμίνης μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη ψυχικών διαταραχών, όπως η σχιζοφρένεια, ηκατάθλιψη και ο εθισμός στα ναρκωτικά.
Η νέα ανακάλυψη αφορά στο επονομαζόμενο «έφηβο γονίδιο». Το γονίδιο αυτό φαίνεται να δίνει σημαντικές απαντήσεις στους ερευνητές για τη λειτουργία του εγκεφάλου των εφήβων.

ΒΙΝΤΕΟ-Το supercar των $3,4 εκ.

Το Lykan Hypersport είναι το πρώτο supercar κατασκευασμένο στην Αραβία και μετά την επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση του Dubai, ήρθε η ώρα να το ξαναδούμε, αυτή τη φορά σε ένα βίντεο.
To supercar διαθέτει πόρτες που ανοίγουν ανάποδα και παρότι αρχικά ήταν να βγει στη παραγωγή σε μόλις 7 μονάδες, η εταιρία έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 100 παραγγελίες με τον καθένα που θέλει να το κάνει δικό του να δίνει 3,4 εκατ. δολάρια στην W Motors.

Υπουργείο Εσωτερικών: 9,5 εκατ. ευρώ στις περιφέρειες για τη μεταφορά μαθητών

Το υπουργείο Εσωτερικών κατανέμει το ποσό των 9.598.500 ευρώ στις Περιφέρειες της χώρας, ως εξόφληση της συνολικής δαπάνης για τη μεταφορά μαθητών του σχολικού έτους 2012-2013.
Τα ανωτέρω ποσά, θα αποδοθούν στις δικαιούχους Περιφέρειες, με χρηματική εντολή του υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Θεσσαλονίκη: Νέα έρευνα για το οικονομικό χάος στη θητεία Παπαγεωργόπουλου

Τρεις χιλιάδες ειδικές εντολές πληρωμών προς ιδιώτες, κόστους 2 εκατομμυρίων ευρώ, που καταβλήθηκαν το διάστημα 1999 – 2008 βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» του οικονομικού επιθεωρητή, σε μία νέα έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη…

Μακελειό κοντά σε εκκλησία στο Ιράκ

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε βομβιστικές επιθέσεις σε περιοχές της Βαγδάτης όπου ζουν χριστιανοί σήμερα, οι περισσότεροι όταν εξερράγη ένα αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά κοντά σε μια εκκλησία ύστερα από τη λειτουργία των Χριστουγέννων, δήλωσαν αστυνομικοί και τραυματιοφορείς.
Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που είχε παγιδευτεί με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών εξερράγη καθώς οι πιστοί έφευγαν από μια εκκλησία στη συνοικία Ντούρα, στο νότιο τμήμα της Βαγδάτης, αφού προσευχήθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία. Τα περισσότερα από τα 14 θύματα ήταν χριστιανοί, διευκρίνισαν αστυνομικοί. Υπάρχουν ακόμη 30 τραυματίες.

ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ, ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ: «Σιγή» στον ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα του υποψηφίου! Κοντοές και Γιαννακόπουλος προηγούνται εκτός και αν «κατεβάσουν» όνομα – έκπληξη!

Στα τέλη Ιανουαρίου θα αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον «εκλεκτό» του για τον Δήμο Πατρέων, κάτι που αναμένεται να κάνει… σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Την τελική απόφαση για τους μεγαλύτερους Δήμους θα έχει η ηγεσία του κόμματος (όχι απαραίτητα μόνο ο Αλέξης Τσίπρας) ωστόσο όπως μας ενημέρωσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, αν υπάρχει ομόφωνη ή με μεγάλη πλειοψηφία απόφαση για ένα συγκεκριμένο άτομο… δεν τίθεται ζήτημα αμφισβήτησής του.

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου η προθεσμία εγγραφής για μετεγγραφή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Οπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας κατόπιν αιτημάτων υποψηφίων, οι οποίοι δεν υπέβαλλαν αίτηση μεταφοράς θέσης εντός της αρχικώς ορισθείσας προθεσμίας, δίνονται νέες προθεσμίες.
Oι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης στο Πληροφοριακό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων μέσω της ιστοσελίδας http://solon.it.minedu.gov.gr.

Τριπλή εισαγγελική έρευνα στην ΕΥΑ Θεσσαλονίκης

Στο "μικροσκόπιο" των οικονομικών επιθεωρητών μπαίνουν όλα τα έργα της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης που ανατέθηκαν μετά το 2008, μετά από εντολή του εισαγγελέα διαφθοράς Αργύρη Δημόπουλου.

Γεωργιάδης για Τομπούλογλου: Η ιδέα ότι κάποιοι μπορούν να τη γλιτώσουν επειδή είναι δικά μας παιδιά έχει τελειώσει

Τη παραδειγματική τιμωρία του συλληφθέντα πρόεδρου του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου ζήτησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι διορίστηκε πρόεδρος από το ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού και όχι από την κυβέρνηση.
"Το ίδρυμα επέλεξε το κύριο Τομπούλογλου, εγώ δεν είχα καμία ανάμιξη με τον διορισμό του ούτε και ο προκάτοχός μου", είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ζήτησε την άμεση αλλαγή του και παραίτησή του.

Υγεία: Ξηροί καρποί όχι μόνο στις γιορτές: τα οφέλη!

Στο επίκεντρο των γιορτών βρίσκονται οι ξηροί καρποί τους οποίους τους καταναλώνουμε κατά κόρον είτε ως συνοδευτικό στο ποτό είτε ως συστατικό διάφορων γλυκών ή αλμυρών πιάτων.

Πρωταγωνιστής όμως των Χριστουγέννων
είναι κάστανα και τα οποία χρησιμοποιούνται στην γέμιση της γαλοπούλας μαζί με τον κουκουναρόσπορο όσο και στην παρασκευή διάφορων χριστουγεννιάτικων γλυκών.