Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Σε μπελάδες έβαλε τον Γουίλ Σμιθ φωτογραφία της 13χρονης κόρης του

Επίσημη έρευνα έχουν διατάξει οι αμερικανικές αρχές προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 13χρονη κόρη του διάσημου ηθοποιού Γουίλ Σμιθ φωτογραφήθηκε στο κρεβάτι με τον 20χρονο φίλο της.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πριν από 15 ημέρες περίπου δείχνει την Γουίλοου Σμιθ, κόρη του διάσημου ηθοποιού Γουίλ Σμιθ ξαπλωμένη
σε ένα κρεβάτι δίπλα σε έναν ημίγυμνο άντρα. Λόγω της ηλικίας της κοπέλας, η φωτογραφία προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων, γεγονός που οδήγησε το αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες να ξεκινήσει έρευνα.


Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, τόσο ο ηθοποιός, όσο και η γυναίκα του είναι «ιδιαίτερα συνεργάσιμοι» με τις αρχές, ενώ κοινωνικοί λειτουργοί εξέτασαν την μικρή αλλά και τον 20χρονο.

Πριν από ένα χρόνο η 12χρονη κόρη του Σμιθ είχε προκαλέσει και πάλι ως πρωταγωνίστρια σε βιντεοκλίπ, όπου εμφανιζόταν να έχει σχέση με άνδρα αρκετά μεγαλύτερό της και να τραγουδά στίχους που θεωρήθηκαν ακατάλληλοι για την ηλικία της.

Τότε τόσο ο ηθοποιός όσο και η σύζυγός του είχαν επικριθεί ότι δεν είναι αρκετά αυστηροί γονείς, τόσο για τη Γουίλοου όσο και για τον 14χρονο γιο του, Τζέιντεν, το οποίο είχε «συλλάβει» ο φωτογραφικός φακός να καπνίζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.