Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Μιχαλολιάκος: "Αν ο συνδυασμός του Μώραλη είναι κεντροαριστερά, τότε εγώ είμαι 17 Νοέμβρη"

«Αν ο συνδυασμός του Μώραλη είναι κεντροαριστερά, τότε εγώ είμαι 17 Νοέμβρη και αριστερότερα» δήλωσε σκωπτικά στον ΣΚΑΪ και τον Σπύρο Μάλλη ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο...
κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη υπάρχουν η Χρυσή Αυγή και η διαπλοκή.

Κάλεσε δε τους πολίτες του Πειραιά το βράδυ της Κυριακής να απαντήσουν «ότι ο Πειραιάς δεν παραδίδεται.» «Να μην ενδώσει ο Πειραιάς στο πείραμα του Μπερλουσκονισμού δεν έχει χώρο ανάπτυξης στην Ελλάδα» σημείωσε. «Δεν δίνουμε λάφυρο σε κανένα οργανωμένο συμφέρον τον Πειραιά» υπογράμμισε.

Ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή συντελούνται έργα συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ ενώ το 2004 (επί δημαρχίας Αγραπίδη που στηρίζει τον κ. Μώραλη) δεν έγινε κανένα έργο παρότι το λιμάνι ήταν συνδιοργανώτρια πόλη με την Αθήνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004. «Το δημοτικό θέατρο λειτουργεί, ο ΟΚΑΝΑ μετακόμισε, γίνεται ανάπλαση στην Τρούμπα... Έχουμε 1000 νέες θέσεις εργασίας στον Πειραιά» σχολίασε.

«Αν θέλει να ανοίξουν δουλειές ο Μαρινάκης, τότε γιατί δεν εχει κάνει μια επένδυση στον Πειραιά; Αυτός και ο κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας ο Κόκκαλης, να δώσουν πρόταση για τον πύργο του Πειραιά να τον κάνουν ναυτιλιακό κέντρο. Ούτε 1 ευρω δεν έχουν δώσει για την κοινωνική πολιτική για τον πολιτισμό. Ο Ωνάσης και Νιάρχος και Λάτσης κάνουν έργο, ο Μαρινάκης τι έργο κάνει;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την στήριξη του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στον κ. Μώραλη έκανε λόγο για «δεσμευτικές σχέσεις με συμφέροντα» , σημειώνοντας ότι πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μώραλη εξήρε το έργο του ως δημάρχου.

Επανέλαβε δε την καταγγελία του ότι είχε δοθεί «κεντρική εντολή» από τη Χρυσή Αυγή να ψηφίσουν οι οπαδοί της το συνδυασμό Μώραλη. «Είναι γνωστό από τις δημοσκοπήσεις ότι το ποσοστό της ΧΑ είναι ενιαίο και υψηλό στο λεκανοπέδιο. Πώς έγινε στην Αθηνά να παίρνει 16% και στον Πειραιά 5%», δήλωσε με νόημα ο κ. Μιχαλολιάκος.

Σημειώνεται ότι ο ΣΚΑΪ είχε καλέσει και τον Γιάννη Μώραλη στο στούντιο για να γίνει διάλογος αλλά δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.