Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

19χρονη πορνοστάρ αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε το cyber bulling

Ήταν πρωτοετής φοιτήτρια βιολογίας στο πανεπιστήμιο «River Falls» στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ, και την ίδια ώρα είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό που προβλήθηκε σε ιστοσελίδα. Τις ερωτικές περιπτύξεις όμως της 19χρονης Alyssa Funke έτυχε να δουν και πρώην συμμαθητές της από το Γυμνάσιο.

Από τότε, λοιπόν, ξεκίνησε και το μαρτύριο της άτυχης κοπέλας... Το Twitter της και η σελίδα της στο Facebook κατακλύστηκαν
όχι μόνο από προσβλητικά αλλά και από απειλητικά μηνύματα. Οι επιθέσεις που δεχόταν ήταν καθημερινές και εκείνη μην αντέχοντας άλλο την πίεση, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Έτσι, στις 16 Απριλίου η Alyssa αυτοπυροβολήθηκε στη λίμνη «Big Carnelia». Σύμφωνα με τους γονείς της άτυχης κοπέλας, η επίθεση που δέχθηκε η κόρη τους μέσω του Διαδικτύου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να αυτοκτονήσει.

Τα tweets της Ayssa δύο μόλις μέρες πριν την αυτοκτονία της...
To τελευταίο μήνυμα της 19χρονης στο Facebook ήταν στις 4 Μαρτίου όπου έγραφε για το πώς θέλει τον μελλοντικό της σύζυγο αλλά και την επιθυμία της να κάνει μία σχέση όπου δε να νιώθει μόνη και ανεπιθύμητη.
Την ίδια ώρα, οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.