Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Α1 μπάσκετ: Σκουπίζουν ή συνεχίζουν οι δυο "αιώνιοι" στα ημιτελικά των πλέι-οφ;

Οι “αιώνιοι” κατάφεραν, εύκολα ή δύσκολα, να κάνουν το 2-0 και οδεύουν προς Νέα Σμύρνη και Θεσσαλονίκη με σκοπό να “σκουπίσουν” τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ και να ετοιμαστούν για τις μεταξύ τους
τιτανομαχίες” στους μεγάλους Τελικούς. Μένει να δούμε αν οι αντίπαλοι τους έχουν κάποιο τελευταίο “άσσο στο μανίκι”.
Δευτέρα 19 Μαϊου - Πανιώνιος – Ολυμπιακός
Ο Πανιώνιος δεν προέβαλλε πολλές αντιστάσεις στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς και στοχεύει στο να εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο και να είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με σοβαρότητα, όπως κάνει μέχρι τώρα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και στον αυξημένο χρόνο συμμετοχής που παίρνουν τα νέα παιδιά. Δύσκολα θα ξαναγυρίσει στο ΣΕΦ η σειρά.
Κλειστό: ΚΓ Νέας Σμύρνης
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Σχινάς-Πηλοϊδης-Σώμος
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Αθήνα μετατρέποντας σε ντέρμπι δύο αναμετρήσεις που αναμένονταν να είναι μάλλον μονόπλευρες! Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι ενώ στο δεύτερο έφτασε εκ νέου τον Παναθηναϊκό στα όρια του. Τώρα θέλει με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου του να πετύχει τη νίκη και να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για να κυνηγήσει, ξανά, την έκπληξη.
Οι “πράσινοι“, από την άλλη, δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένοι και όσο σοβαροί έπρεπε ενώ “ξυπνούσαν” μόνο όταν ο “δικέφαλος” έχτιζε μεγάλες διαφορές. Η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας είναι πολύ μεγάλη γι’ αυτό δεν το έχει πληρώσει μέχρι τώρα.
Κλειστό: ΚΓ ΠΑΟΚ
Ώρα: 20:00
Διαιτητές: Αναστόπουλος Π-Ψαριανός-Τζαφλέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.