Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Μπάιντεν: Επιπλέον κυρώσεις στη Ρωσία, εάν υπονομεύσει τις εκλογές της 25ης Μαΐου

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα στο Βουκουρέστι ότι νέες κυρώσεις θα ήταν αναγκαίο να επιβληθούν κατά της Ρωσίας, εάν η Μόσχα υπονομεύσει την ψηφοφορία των προεδρικών εκλογών της 25ης Μαΐου στην Ουκρανία.

"Εάν η Ρωσία υπονομεύσει τις εκλογές στην Ουκρανία οφείλουμε να παραμείνουμε αποφασισμένοι για την επιβολή επιπλέον κυρώσεων και πρέπει να είμαστε επίσης αποφασισμένοι να επενδύσουμε στη νατοϊκή συμμαχία", δήλωσε ο αμερικανός αντιπρόεδρος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρουμανίας Τραϊάν Μπασέσκου.
Ο Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά το Βουκουρέστι για την προσήλωση των Ηνωμένων Πολιτειών στο άρθρο 5 της καταστατικής συνθήκης του ΝΑΤΟ για τη συλλογική άμυνα των χωρών μελών και τόνισε ότι η Συμμαχία θα ενισχύσει την απουσία της στην κεντρική και την ανατολική Ευρώπη "στον αέρα, την ξηρά και τη θάλασσα".


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/354134/mpainten-epipleon-kyrwseis-sth-rwsia-ean-yponomeysei-tis-ekloges-ths-25hs-ma-oy#ixzz32Lsn5cz6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.