Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Τι άραγε θα γίνει αν ο Η. Κασιδιάρης περάσει στον 2ο γύρο;


Επειδή ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει αρχίσει να ανησυχεί, καθώς εντελώς ΞΑΦΝΙΚΑ στην τελευταία δημοσκόπηση του Mega Channel, ανέβηκε ο Η. Κασιδιάρης 3,5 μονάδες στον Δήμο της Αθήνας με "δυναμική 2ης θέσης" όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε, εμείς σαν απλοί πολίτες κάνουμε την εξής ερώτηση προς τα Δημοκρατικότατα Μέσα Μαζικής 'Ενημέρωσης'.
Θα δούμε τους δύο υποψήφιους για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας να μας αναλύουν τις θέσεις και τις απόψεις τους...
ή θα συνεχιστεί αυτό το φασιστικό εμπάργκο που πλέον τόσο προκαλεί και τον πιο κοινό νού. Τα ΜΜΕ υποτίθεται οτι ακριβώς αυτό τον σκοπό πρέπει να εξυπηρετούν. Να παρουσιάζουν και να εκθέτουν τους υποψήφιους και ο κόσμος να αποφασίζει αναλόγως με τις θέσεις και τα λεγόμενα του καθενός.

Έχει μήπως τελεσιδικήσει η Δικαιοσύνη για τα όσα κατηγορούνται τα μέλη της Χρυσής Αυγής και πιο συγκεκριμένα ο Η. Κασιδιάρης; Εαν οχι γιατί επικρατεί αυτή η φίμωση;

Υποτίθεται οτι στην Δημοκρατία οι ιδέες δεν λογοκρίνονται. Τι άραγε φοβούνται λοιπόν και δεν μπορούν να συνομιλήσουν με τους εγκληματίες, τους νεοναζιστές και οτι άλλο είναι αυτοί οι άνθρωποι;  Αν όντως είναι έτσι θα είναι μια πολυ καλή ευκαιρία να τους ξεμπροστιάσουν και να τους θέσουν στο περιθώριο με το διάλογο.

Οι Δημοκράτες δεν πρέπει να φοβούνται τον διάλογο! Περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα της Κυριακής και την αντίδραση των μεγκάλων καναλιών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.