Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Απόλλων: Βραδιά τιμής και αναγνώρισης θα διοργανώσει στο «Δασύλλιο» στις 2 Ιουνίου για όλους τους χορηγούς του

Δύσκολοι οι καιροί οικονομικά, πόσο μάλλον στο χώρο του αθλητισμού και έτσι ο Απόλλωνας, για άλλη μια χρονιά είναι έτοιμος να αποδώσει την ύψιστη δυνατή τιμή και αναγνώριση σε όλους τους χορηγούς,
από τους μεγαλύτερους μέχρι και τον πιο μικρότερο.
Μια βραδιά αφιερωμένη στους χορηγούς του λοιπόν θα διοργανώσει ο Απόλλωνας όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα 2 Ιουνίου, στις 19:30, στο «Δασύλλιο».
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν εταιρείες, φορείς, οργανισμοί και επιχειρήσεις που στάθηκαν στο πλευρό του πατρινού συλλόγου την περίοδο 2013-14, και παράλληλα, θα παρουσιαστεί το νέο χορηγικό πρόγραμμα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ελκυστικά και ευέλικτα πακέτα χορηγιών με σκοπό τη μακροχρόνια ανάπτυξη συνεργασιών και προσφέρονται στους χορηγούς, πρωτοποριακές δυνατότητες για την προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους μέσω του Απόλλωνα.
Παραλλήλως, θα γίνει και μια αξιολόγηση για την μέχρι τώρα συνεργασία του Συλλόγου και των χορηγών, κάτι επίσης στο οποίο δίνουν μια πολύ μεγάλη βαρύτητα οι «μελανόλευκοι».
Επίσης, θα γίνει ενημέρωση από την διοίκηση του συλλόγου για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και την πορεία υλοποίησης των έργων που εκτελούνται για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου του Απόλλωνα μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).
Στους καλεσμένους της εκδήλωσης αυτής θα γίνει και παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2014-15, με στόχο κι εδώ να υπάρξει η μεγαλύτερη δυαντή απορρόφηση από τον κόσμο, αφού τα έσοδα από το κεφάλαιο αυτό είναι σημαντικά στην όλη εύρυθμη λειτουργία της ΚΑΕ, ενώ θα τους αναλυθούν και οι μελλοντικοί στόχοι του Απόλλωνα σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο.
Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της ανάπτυξης των σχέσεων του Απόλλωνα Πάτρας με τους χορηγούς του και την ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για το χορηγικό πλάνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.