Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Ιουνίου πήρε ο Στάθης Μπούκουρας

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας ζήτησε και πήρε αναβολήγια τις 2 Ιουνίου μέσω του συνήγορου υπεράσπισής του, προκειμένου να απολογηθεί για τις νέες κατηγορίες που του αποδίδονται σχετικά με την παράνομη δράση της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα ο συνήγορος υπεράσπισης του κ.Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας υπεραμυνόμενος των θέσεων του πελάτη
του είπε «όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια».
Υπενθυμίζεται πως το νέο κατηγορητήριο που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά στο αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της παράβασης του νόμου περί όπλων με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης.
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνείται κάθε παράνομη πράξη που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι κατείχε νομίμως το όπλο για το οποίο ασκήθηκε σε βάρος του η συμπληρωματική δίωξη. Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την άρση της ασυλίας του:
«Αποδεικνύεται ότι ο λόγος για το αίτημα άρσης της ασυλίας μου είναι ότι κατά τη νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι μου βρήκαν μια κυνηγητική καραμπίνα για την οποία έχω νόμιμη άδεια. Αντί να δέχεται τρία φυσίγγια η δική μου χωρούσε πέντε φυσίγγια, είχα αφαιρέσει τον μειωτήρα φυσιγγίων, αλλά αυτό δεν αποτελεί πολεμικό υλικό».
Αυριο θα βρεθέι ενώπιον της Δικαιοσύνης και ο δεύτερος βουλευτής που έφυγε από τη Χρυσή Αυγή Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.