Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΤΟΘΕΛΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-3-4.000 ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ «ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ»


Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε αναφερθεί στις εκλογές άλλων εποχών και κάναμε σύγκριση με το σήμερα. Όσοι λοιπόν παρακολούθησαν την ομιλία Αντώνη Σαμαρά, μας δικαίωσε... 
πλήρως. Μια συγκέντρωση που θα έπρεπε
να είχε αποφευχθεί. Οι 3-4 χιλιάδες οπαδοί μέσα στα «κυπαρίσσια», μαζί με λαθρομετανάστες, ήταν μα σκιά από παρελθόν, ακόμα και από τη συγκέντρωση στο προαύλιο του Ζαππείου.

Παρά τις προσπάθειες του σκηνοθέτη να δόση μεγαλύτερο όγκο στη συγκέντρωση, έκανε παράθυρα στην οθόνη(Split screen) με τα ίδια πλάνα της πλατείας χωρίς λόγο, κάνοντας φάουλ στην κάλυψη. Όπως θα είδαν και οι τηλεθεατές, υπήρχε ένα και μοναδικό γενικό πλάνο, στην πλατεία μέσα στο σιντριβάνι και τίποτα άλλο, με φόντο τη Βουλή και δεξιά αριστερά τα «κυπαρίσσια».

Που είναι οι γερανοί, οι κάμερες στη μεγάλη Βρετανία και τα γύρω κτήρια; Ίσως οι 3-4 χιλιάδες οπαδοί για τη σημερινή κατάσταση των δυο κομμάτων να είναι επιτυχία, αλλά κα μάθημα για τους πολιτικούς αρχηγούς. Εμείς που έχουμε οργώσει την Ελλάδα και έχουμε κάνει δεκάδες συγκεντρώσεις και στο Σύνταγμα, κάτι θα ξέρουμε πάρα πάνω, μαζί με την ψυχολογία των οπαδών και τους λόγους που πάνε σε μια τέτοια εκδήλωση.

Η συγκέντρωση Σαμαρά, ήταν μια σκιά ένα «εξώγαμο» μπροστά στη συγκέντρωση Τσίπρα στην Ομόνοια. Δυστυχώς τα λάθη του Αντώνη και τω ν συνεργατών του, μαζί με τον Βενιζέλο, είναι τόσα πολλά που δεν αφήνουν περιθώρια για πανηγυρισμούς.  Η Κυριακή 25η Μαΐου θα είναι μια «μαύρη»μέρα για τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ-ελιά(;).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.