Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Η ταινία «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή (3D)» έρχεται στις 17 Ιουλίου 2014 στις Πατρινές αίθουσες

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ταινία «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή - Dawn of the Planet of the Apes 3D» που θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 17 Ιουλίου 2014, σε διανομή από την εταιρεία Odeon.

Την ίδια ημερομηνία αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων όπου ήδη έχει τοποθετηθεί και η σχετική διαφημιστική αφίσα.
Για τους σινεφίλ που ενδιαφέρονται να δουν πώς γυρίστηκαν οι σκηνές της ταινίας «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή» και πόσο εύκολο είναι να αναπαραστήσει κανείς τον υπέροχο Σίζαρ, μπορούν να ρίξουν μία κλεφτή ματιά πίσω από τις κάμερες, στην διεύθυνση στο ιντερνετ, http://bit.ly/apesdawngr.
Ένας συνεχώς αυξανόμενος πληθυσμός γενετικά εξελιγμένων πιθήκων, με επικεφαλής τον περιβόητο Σίζαρ, απειλείται από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι κατάφεραν να επιζήσουν από έναν θανατηφόρο ιό, μια δεκαετία πριν.
Παρότι αρχικά τα δυο στρατόπεδα δείχνουν διατεθειμένα να συνυπάρξουν σε συνθήκες ειρήνης, στην πορεία αναγκάζονται να συγκρουστούν αμετάκλητα, προκειμένου να αναδειχθεί ο απόλυτος κυρίαρχος του πλανήτη Γη.
Ο Άντι Σέρκις μετά την επιτυχημένη και πολυσυζητημένη ερμηνεία στην προηγούμενη ταινία του διάσημου και επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise, επιστρέφει ως Σίζαρ και πάλι, έχοντας δίπλα του διακεκριμένους ηθοποιούς του παγκόσμιου σινεμά, όπως οι Τζέισον Κλάρκ (“Zero Dark Thirty”, “Ο Υπέροχος Γκάτσμπι”), Γκάρι Όλντμαν (“Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή”, “Χάρι Πότερ”), Κέρι Ράσελ (“Επικίνδυνη Αποστολή 3”), Τόμπι Κέμπελ (The Prince of Persia, RocknRolla), Κόντι Σμιτ Μακφί (“Άσε το Κακό να Μπει”), Ενρίκε Μουρτσιάνο (“Traffic”, “Μαύρο Γεράκι: Η Κατάρριψη”), Κερκ Ασεβέδο (“Λεπτή Κόκκινη Γραμμή”) και Τζούντι Γκρίρ (“Οι Απόγονοι”, “Οι Τρεις Ήρωες”).
Η ταινία «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή (3D)» φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του 48χρονου Αμερικανού δημιουργού Ματ Ριβς ενώ το κόστος παραγωγής ανέρχεται στα περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια.
Τέλος να αναφέρουμε ότι τρία καινούρια διαφημιστικά βίντεο καταγράφουν τις ραγδαίες αλλοιώσεις που υπέστησαν κάποιες από τις πιο σημαντικές πόλεις του πλανήτη, όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Σαν Φρανσίσκο στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την Εξέγερση έως την Αυγή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, ένας φονικός ιός καταστρέφει τον ανθρώπινο πληθυσμό, διαλύοντας ολόκληρους πολιτισμούς. Πόλεις ανά τον κόσμο αλλάζουν, καθώς η αυγή μιας νέας εποχής πλησιάζει…
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 11 Ιουλίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.