Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Συνεχίζονται οι αιματοχυσίες στην Ουκρανία - 5 νεκροί μετά από συγκρούσεις Ουκρανών στρατιωτών και φιλορώσων αυτονομιστών

Ένοπλες συγκρούσεις με πέντε νεκρούς, ανάμεσα σε Ουκρανούς στρατιώτες και φιλορώσους ενόπλους αυτονομιστές, σημειώθηκαν... νωρίτερα σήμερα κοντά στο Ντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν έξω από στο χωριό Καρλίφκα, βορειοδυτικά του Ντονέτσκ. Σύμφωνα με πληροφορίες φωτογράφου του πρακτορείου, οι τέσσερις από τους νεκρούς είναι μάλλον αυτονομιστές και ο πέμπτος ένας εθελοντής που πολεμούσε στο πλευρό του ουκρανικού στρατού στην ανατολική Ουκρανία.

Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε νωρίτερα ότι ένοπλοι φιλορώσοι αυτονομιστές έστησαν ενέδρα κατά ουκρανικής ομάδας αυτοάμυνας κοντά στο Ντονέτσκ.

Σύμφωνα με τον διοικητή της ομάδας αυτοάμυνας, οι αυτονομιστές χρησιμοποίησαν αυτόματα όπλα, ελεύθερους σκοπευτές και εκτοξευτήρες χειροβομβίδων κατά του σώματος των Ουκρανών εθελοντών που φέρει την ονομασία Τάγμα του Ντονμπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.