Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Φεστιβάλ: Η 6η Πανελλήνια Φοιτητική Πανεπιστημιάδα με έξι αθλήματα πλησιάζει...

Η ώρα για το φεστιβάλ του φοιτητικού αθλητισμού, έφτασε.
Οκτώ χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση της Πάτρας, τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, θα βρεθούν
στην Αθήνα, το διάστημα 28-30 Μαΐου, με αφορμή την 6η Πανελλήνια Φοιτητική Πανεπιστημιάδα που διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και η Επιτροπή Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΑΤΕ).
Περισσότεροι από 650 αθλητές και αθλήτριες (ηλικίας από 17-28 ετών) από 36 Ανώτατα Εκπαιδευτική Ιδρύματα απ` όλη την Ελλάδα έχουν δώσει ραντεβού στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στην τελική φάση της διοργάνωσης σε συνολικά έξι αθλήματα και συγκεκριμένα τζούντο, πάλη, στίβος, μπάσκετ, ποδόσφαιρο και τένις.
Στις καινοτομίες της εφετινής διοργάνωσης, η παρουσία του πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο θα εκπροσωπηθεί από επτά αθλητές και αθλήτριες σε τζούντο, τένις και στίβο.
«Μετά από οκτώ χρόνια επαναφέρουμε μια εξαιρετικά σημαντική διοργάνωση του φοιτητικού αθλητισμού, την Πανελλήνια Φοιτητική Πανεπιστημιάδα. Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που καταφέραμε, με τη βοήθεια και τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, να δώσουμε σάρκα και οστά σε μια αγωνιστική εκδήλωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ενός σημαντικού αριθμού φοιτητών από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.
Νοιώσαμε πως ήταν υποχρέωσή μας να επαναλάβουμε την επιτυχία του θεσμού και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η διοργάνωση θα πάρει σάρκα και οστά την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΑΤΕ, Αλέξανδρος Πίσσας.
Η αυλαία της 6ης Πανελλήνιας Φοιτητικής Πανεπιστημιάδας θα ανοίξει την Τετάρτη 28 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης των Άνω Λιοσίων με το τζούντο και την πάλη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 19:00, επίσης στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης των Άνω Λιοσίων, θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.