Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Απίστευτο: Πώς ένας 9χρονος έσωσε όλα τα σκυλιά του χωριού του [Photo]


Ο 9χρονος κατάγεται από ένα φτωχό χωριό και από μικρός έδειξε μεγάλη αγάπη στα ζώα, ειδικά στα αδέσποτα...
Εδώ και 5 μήνες περίπου αφού τελείωνε με τις σχολικές υποχρεώσεις του, ο Ken έπαιρνε το σακίδιό του και έφευγε από το σπίτι για να γυρίσει αρκετές ώρες μετά. Κανείς δεν ήξερε τι έκανε και πού πήγαινε. Μέχρι που ο πατέρας του αποφάσισε να τον παρακολουθήσει.

Με μεγάλη του έκπληξη είδε ότι ο μικρός του γιος σίτιζε διάφορα αδέσποτα και άρρωστα ζώα ενώ έπαιζε μαζί τους πολλές ώρες.

Καθημερινά έκανε το ίδιο πράγμα δίνοντας όλο του το χαρτζιλίκι σε αυτό, ενώ δεν πήγαινε πουθενά αλλού με τους φίλους του, ούτε για παιχνίδι, ούτε βόλτα!

Ο πατέρας του σύμφωνα με το pamepreveza.gr, αποφάσισε να τον βοηθήσει να δημιουργήσουν στο σπίτι ένα κέντρο αδέσποτων ζώων, τα οποία αρχικά φρόντιζαν με δικούς τους πόρους, ενώ στη συνέχεια πολλοί ξεκίνησαν δωρεές.

«Το όνειρό του ήταν να βοηθήσει τα άρρωστα σκυλάκια που ζούσαν παραμελημένα στους δρόμους. Εμείς θα τον βοηθήσουμε να το κάνει. Αφιερώνει όλον τον ελεύθερο χρόνο του σε αυτά με σκοπό να τα φροντίσει και να τα γιατρέψει», λέει ο πατέρα του Ken από τις Φιλιππίνες με υπερηφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.