Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Αυτή είναι η «πληγωμένη» δασκάλα που ζητούσε «ερωτικές» συμβουλές από τους... 9χρονους μαθητές της! [photos]


Η 45χρονη δασκάλα φαίνεται δεν είχε φίλες και αποφάσισε να συζητά τα προβλήματά της προσωπικής της ζωής με τους ανήλικους μαθητές της… Σύμφωνα με έκθεση από το Υπουργείο Παιδείας…
 η  Cassandre Fiering, ζήτησε από τα παιδιά να την βοηθήσουν να επιλέξει ανάμεσα σε δύο άνδρες ενώ όπως τους εκμυστηρεύτηκε ένας από τους υποψήφιους μνηστήρες, ένας μηχανικός, «αγνοούσε τα τηλεφωνήματά της».


«Τα παιδιά μου έλεγαν 'ω, είμαστε οι σύμβουλοί σας'», ανέφερε η ίδια σε τοπικό Μέσο. «Ήταν ενθουσιασμένα να μου δίνουν τις συμβουλές τους .... Έλεγαν όλα τα είδη των πραγμάτων, προσπαθώντας να με βοηθήσουν γιατί αυτός ο τύπος φέρθηκε ελεεινά σε εμένα...».


Σύμφωνα με την έκθεση του υπουργείου, η 45χρονη αγκάλιασε έναν από τους μαθητές της, άγγιξε ένα άλλο στον ώμο του και άγγιξε τους μηρούς δυο άλλων παιδιών.


Η δασκάλα, η οποία εργάζεται και ως ηθοποιός, τελικά απολύθηκε τη στιγμή που η ίδια επιμένει ότι δεν φέρθηκε ανάρμοστα στα παιδιά και οι συζητήσεις τους ήταν ακίνδυνες: «Σε καμία περίπτωση δεν μιλούσα για σεξ ή οτιδήποτε παρόμοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.