Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Αγνώριστος ο Τζονι Ντεπ στην πρώτη φωτογραφία από το «Black Mass»


Μετά την πρώτη φωτογραφία από το κοστούμι του νέου Μπάτμαν στην σύγκρουση...γιγάντων που ετοιμάζει ο Ζακ Σνάιντερ στο «Superman vs. Batman» και την φωτογραφία που επιβεβαιώνει την συμμετοχή (και) της Τζούλιαν Μουρ στο...
τρίτο κεφάλαιο των «Αγώνων Πείνας», σήμερα ήρθε και η πρώτη φωτογραφία του Τζονι Ντεπ ως Γουίτι Μπάλγκερ στη νεα ταινία του Σκοτ Κούπερ με τίτλο «Black Mass».

Ο μέχρι πρότινος ηθοποιός Σκοτ Κούπερ, μετά το «Wild Heart» και το «Out Of the Furnace» συνεχίζει να διατηρεί ψηλά τον πήχη που ο ίδιος έβαλε, και καταπιάνεται με την ζωή του γνωστού Αμερικανού δολοφόνου, που κατηγορείται για 48 υποθέσεις, 19 εκ των οποίων εξυχνιάστηκαν ως άγρια φονικά. Ο ίδιος βρίσκεται ακόμα έγκλειστος σε φυλακή της Αμερικής, αφου κατάφερε να διαφεύγει απο την Αστυνομία, αποτελώντας ένα από τα 10 πιο «καταζητούμενα» πρόσωπα της περασμένης δεκαετίας.

Tην φωτογραφία από τα γυρίσματα ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Tumblr o σεναριογράφος Μέγκαν Τζόνσον. Στην ταινία μαζί με τον Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστούν ο Γκαι Πιρς και η Ντακότα Φάνινγκ, και η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του επόμενου χρόνου.
e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.