Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του πρωταγωνιστής του «Καλημέρα Ζωή»

Ο Σωτήρης Βάγιας «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από ένα ζευγάρι που μένει κοντά στο σημείο που είχε παρκάρει. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ζευγάρι είδε τον άτυχο ηθοποιό  αναίσθητο και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του και να δει αν αντιδράει. Αφού εκείνος δεν έδινε κανένα σημείο ζωής φώναξαν το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια μαζί με
την αστυνομία  όπου και ανοίγοντας το αυτοκίνητο διαπίστωσαν τον θάνατο του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τη νεκροψία ο θάνατος του ηθοποιού οφείλεται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου, ωστόσο αναμένεται να διενεργηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις.

 Ο Σωτήρης Βάγιας, εκτός από τη σειρά «Καλημέρα Ζωή», είχε συμμετάσχει στα σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» «Φρούτα Εποχής. «Έλλη και Άννα», «Ανατομία ενός εγκλήματος: Η φωτογράφιση», «Αχ Ελένη», «Βραδινές καμπάνες», «Ορκιστείτε παρακαλώ», καθώς επίσης και σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων. Eίχε επίσης συμμετάσχει στα σίριαλ "Έλλη και Άννα", "Ανατομία ενός εγκλήματος: Η φωτογράφιση", "Αχ Ελένη", "Βραδινές καμπάνες", "Ορκιστείτε παρακαλώ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.