Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έφερνε αλλοδαπές και τις εξέδιδε

Κύκλωμα, το οποίο έφερνε στη χώρα γυναίκες και τις εξωθούσε στην πορνεία, εξάρθρωσε η αστυνομία, μετά από καταγγελία μιας νεαρής που είχε πέσει θύμα του.
Τα μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν μέσω διαδικτύου γυναίκες στις χώρες προέλευσης τους και εκμεταλλευόμενοι τη δεινή οικονομική τους κατάσταση και με την υπόσχεση ότι θα τις φέρουν στην Ελλάδα για να εργαστούν με μεγάλες οικονομικές απολαβές, αποσπούσαν την συναίνεση τους.

Όταν αυτές έρχονταν στην χώρα, τους έπαιρναν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τις ανάγκαζαν να εκδίδονται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα, παίρνοντας τους σε πολλές περιπτώσεις το σύνολο ή μεγάλο μέρος των εισπράξεων τους. Κάποιες τις μετέφεραν και σε άλλες χώρες.
Οι αρχές έφτασαν στα χνάρια του κυκλώματος και το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης συνέλαβαν σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα και τη Βάρκιζα, τρεις Σύρους, ηλικίας 23, 30 και 37 ετών ενώ αναζητούνται τρία ακόμα άτομα. Πρόκειται για έναν 48χρονο ημεδαπό και δύο Ρωσίδες.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, σωματεμπορία και αρπαγή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.