Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Παναχαϊκή: Μια... ενδεκάδα μεταγραφές προβλέπει ο φετινός σχεδιασμός!

Μπορεί στα μεταγραφικά πράγματα της Παναχαϊκής οι κινήσεις να θεωρούνται λίγο-πολύ συγκεκριμένες, μετά μάλιστα την απουσία φάκελου αδειοδότησης από πλευράς πατρινής ΠΑΕ, όμως αυτό
δεν σημαίνει ότι το αρχικό πλάνο Κούγια-Φυντάνη δεν θα προχωρήσει.
Άλλωστε, εδώ και πολύ καιρό ο κ. Κούγιας είχε ξεκαθαρίσει ότι από τη στιγμή που δεν θα αλλάξει χέρια ιδιοκτησιακά η ΠΑΕ, ο νέος προϋπολογισμός θα κινηθεί σε νούμερα τέτοια, που να μπορεί να βγει ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μεσούσης της σαιζόν.
Ήδη στην ομάδα για τη νέα χρονιά υπάρχουν 13 συμβόλαια (συμπεριλαμβανομένου και του Δήμα, το δελτίο του οποίου θα εκδοθεί), άρα, αναμένεται μια σχεδόν... ενδεκάδα προσθηκών να γίνει, που θα συνδυάζει αναγκαστικά το ταλέντο με την εμπειρία.
Ονόματα ελλήνων και ξένων παικτών προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχουν στα πλάνα του Ηλία Φυντάνη, με τον τελευταίο πλέον από μεθαύριο κιόλας να προχωράει σε πιο αναλυτικές κουβέντες με τους υποψήφιους στόχους.
Να σημειωθεί ότι και χθες το πρωί έγινε ραντεβού στην Αθήνα Κούγια-Φυντάνη, με σαφή εντολή του πρώτου στο δεύτερο να ασχοληθεί πλέον ενεργά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.