Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Σότσι και Κριμαία θα προτιμήσουν φέτος οι Ρώσοι τουρίστες

Ανησυχίες για τη ροή Ρώσων τουριστών στη Βουλγαρία το φετινό καλοκαίρι εκφράζουν παράγοντες της αγοράς, καθώς σε ανάλυση της κτηματομεσιτικής εταιρείας "Green Life" αναφέρεται ότι οι Ρώσοι θα προτιμούσαν περισσότερο να πάνε διακοπές στο Σότσι και την Κριμαία απ' ό,τι σε κάποιο βουλγαρικό παραθεριστικό θέρετρο.

"Η σταθερότητα της τουριστικής ροής το φετινό

καλοκαίρι είναι αβέβαιη" αναφέρει ο Ίλια Μαρίνοφ, διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στη ρωσική κτηματομεσιτική αγορά, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite.
"Οι προσδοκίες για μια πολύ δυνατή τουριστική σεζόν ίσως να μην βγουν αληθινές" σημειώνει ο κ. Μαρίνοφ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, οι Ρώσοι προσδοκούν να "γεμίσουν" το συγκεκριμένο θέρετρο με κόσμο τη φετινή τουριστική σεζόν. Μάλιστα, όπως λέει, ένα σημαντικό μέρος του μηχανισμού της ρωσικής διοίκησης σκοπεύει να στείλει εκεί τους υπαλλήλους της για διακοπές.
Ένα άλλος ελκυστικός για τους Ρώσους προορισμός αναμένεται να είναι η Κριμαία.

Ορισμένες νέες αγορές, όπως η Ουγγαρία και τα κράτη της Βαλτικής δείχνουν ενδιαφέρον για διακοπές σε τουριστικά συγκροτήματα ανά τη Βουλγαρία, αλλά η πλειονότητα των επισκεπτών παραμένουν Βούλγαροι και Ρώσοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.