Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Απόλλων: Συνεδριάζει η ΚΑΕ με όλα τα τρέχοντα θέματα στην ημερήσια διάταξη

Για σήμερα αυτή την ώρα έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Απόλλων, στο οποίο αναμένεται πλέον επί τάπητος να τεθούν όλα τα βασικά ζητήματα για τη νέα περίοδο
και το γενικότερο σχεδιασμό που θα επιχειρηθεί να υλοποιηθεί, έτσι ώστε η ομάδα στην τρίτη σερί χρονιά της στην Α1 εθνική, να κάνει το βήμα το παραπάνω.
Ποιο θα είναι αυτό επ’ ακριβώς, φυσικά από τώρα δεν μπορεί να προβλεφθεί, έχει φανεί όμως και το έχουμε γράψει αρκετές φορές μέχρι σήμερα, ότι στον Απόλλωνα ακόμη και φέτος η ομάδα, αν δεν είχε συγκεκριμένες ατυχίες (π.χ. στα ματς με ΚΑΟΔ, Τρίκαλα), θα μπορούσε να είχε τερματίσει ψηλότερα, ακόμη και στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας.
Έτσι λοιπόν σήμερα τα στελέχη της ΚΑΕ υπό την προεδρία του Βασίλη Λιανού αναμένεται να κάνουν μια πρώτη αναλυτική κουβεντα γύρω από όλα τα ανοιχτά θέματα και καθώς λογικά, το ερχόμενο Σαββάτο θα υπάρξει το ραντεβού με τον Βετούλα –πρώτο μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου- όπου θα παρθούν και οι πρώτες αποφάσεις.
Εκεί όπου εκτός απροόπτου θα «σφραγιστεί» και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών για ένα ακόμη χρόνο, το λιγότερο, προκειμένου από κοινού αμέσως μετά, να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.