Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Αλέξης Κούγιας: Μόνιμος κάτοικος... Πάτρας από τις αρχές Ιουνίου!

Εκλογική εβδομάδα είναι και αυτή που διανύουμε, αφού την Κυριακή υπάρχει η επαναληπτική διαδικασία στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι Ευρωοεκλογές, οπότε και είναι λογικό σε επίπεδο Παναχαϊκής να μην υπάρχει το παραμικρό ουσιαστικό νέο.
Άλλωστε ο Αλέξης Κούγιας περιμένει πάντα,
έστω και τυπικά πλέον, μέχρι τις 31 του μήνα για να δει το αν θα εμφανιστεί ο οιοσδήποτε υποψήφιος επενδυτής για την πατρινή ΠΑΕ και αμέσως μετά, αναμένεται να δώσει στην Πάτρα αναλυτική συνέντευξη τύπου για το πως θα προχωρήσει ο ίδιος την ομάδα τη νέα χρονιά.
Θέλει όμως να εξαντλήσει τα χρονικά δεδομένα που έχει θέσει για την όλη αυτή ιστορία και όπως λέει και ο ίδιος, «μετά θα έχουμε να πούμε πολλά και ενδιαφέροντα για πολλούς...».
Το ότι ακόμη επίσημα τουλάχιστον δεν «τρέχει» τίποτα για τη νέα αγωνιστική περίοδο στους «κοκκινόμαυρους», αυτό δεν σημαίνει ότι οι κουβέντες γεν γίνονται μεταξύ του ιδίου και του Ηλία Φυντάνη.
Το αντίθετο θα λέγαμε, είναι συχνές-πυκνές γύρω από τη φιλοσοφία για την όλη λειτουργικότητα της ομάδας και όσο θα κυλάει ο καιρός, τόσο και πλέον θα περιέχει συγκεκριμένα ονόματα που ενδιαφέρουν την Παναχαϊκή, κάτω πάντα από συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια.
Να σημειωθεί ακόμη ότι ο κ. Κούγιας από τις 5 Ιουνίου και μετά θα «εγκατασταθεί» μόνιμα στην αχαϊκή πρωτεύουσα αφού ξεκινάει η δίκη με την υπόθεση του γνωστού επιχειρηματία με τις φράουλες στην Μανολάδα, υπόθεση που θα «τραβήξει» χρονικά κι έτσι, ο ίδιος θα έχει τη δυνατότητα από πολύ κοντά να ασχοληθεί και με όλα τα ζητήματα της Παναχαϊκής για τη νέα περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.