Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Απόλλων: Σήμερα έχει το πρώτο ραντεβού για το νέο σχεδιασμό με τον Νίκο Αργυρόπουλο

Η ώρα των πρώτων επαφών στον Απόλλωνα για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου έφθασε κι ώς είθισται η αρχή δεν μπορεί να γίνει παρά από τις «κολώνες» της ομάδας που σε κάθε περίπτωση είναι ο προπονητής και ο αρχηγός της.
Στη συγκεκριμένη δε διπλή περίπτωση μιλάμε για τον Νίκο Αργυρόπουλο και τον Νίκο Βετούλα, που αποτελούν το Α και το Ω για μια ακόμη χρονιά στο «χτίσιμο» όλης της ομάδας και στην προσπάθεια που θα γίνει για μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία στα μεγάλα σαλόνια.
Επειδή δε ο Νίκος Βετούλας μέχρι και σήμερα θα είναι στην Αθήνα αφού παρακολουθεί τη σχολή προπονητών για να πάρει το απόλυτα αναγκαίο δίπλωμα, η «πρεμιέρα» χρονικά των επαφών έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα με τον αρχηγό Νίκο Αργυρόπουλο και τον εκπρόσωπό του, που επίσης θα βρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα για το ζήτημα αυτό.
Η συνεργασία των «μελανόλευκων» με τον Αργυρόπουλο τυπικά ολοκληρώνεται για φέτος στα τέλη του επόμενου μήνα και η πατρινή ΚΑΕ θέλει από τώρα να προχωρήσει στην ανανέωση για μια ακόμη χρονιά, ποντάροντας στα πολλά συν της παρουσίας του αρχηγού της ομάδας όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στα αποδυτήρια.
Το αν βέβαια το ζήτημα θα κλείσει θετικά από το πρώτο σημερινό ραντεβού ή όχι, είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί αφού και πέρυσι θυμίζουμε ότι χρειάστηκε μια σειρά από επαφές για να βρεθεί η φόρμουλα που ήθελαν και οι δυο πλευρές.
Πρόκειται δε για μια υπόθεση που δεν έχει να κάνει πρώτα και κύρια με το οικονομικό, αλλά με άλλες σημαντικές παραμέτρους, για τις οποίες υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά και ο αρχηγός του Απόλλωνα θα παραμείνει για μια ακόμη σαιζόν η «σημαία» της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.