Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Η κλιματική αλλαγή που ήδη συμβαίνει τώρα!!!!

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, υπάρχει ισχυρή ψύξη στον ωκεανό του Ειρηνικού και του Ατλαντικού. Αρκετές φορές στο παρελθόν έχω μιλήσει σχετικά με το ρυθμό ψύξης του κλίματος ... το οποίο είναι περίπου 4 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του ποσού της μείωσης της θέρμανσης.
Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές που ενισχύουν το μέγεθος και την ταχύτητα ψύξης. Ειδικά σε σχέση με τον Ατλαντικό Ωκεανό ..

Μπορείτε να παρατηρήσετε το κρύο  στον Κόλπο του Μεξικού, που εμποδίζει και την πρόληψη του σχηματισμού του Ρεύματος του Κόλπου, και
ενισχύει τήν κίνηση.   , αλλά μπορείτε να δείτε πιο εύκολα το κρύο  που τώρα κυριαρχεί σε ολόκληρο τον κεντρικό τμήμα του ' Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού.  Αυτή η ανωμαλία ψύξης οφείλεται στα παγωμένα νερά του ποταμού Αγίου Λαυρεντίου ... και είναι σαφές ότι συλλέγει η συντριπτική πλειοψηφία του νερού από το λιώσιμο του χιονιού σε ολόκληρο τον Καναδά.
Αυτή η ψύξη θα προκαλέσει την τελική αντιστροφή ... προκαλώντας άμεσο κρύο, του καλοκαιριού στην Ευρώπη .

Την ίδια στιγμή είχαμε ενημερωθεί  για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών που έχουν χτυπήσει τα Βαλκάνια ... Το νερό έσπευσε αυτές τις μέρες, σε συνδυασμό με τα χιόνια τήξης των Άλπεων (η οποία φέτος έχει απίστευτο ρεκόρ) , έχει ήδη προκαλέσει ψύξη της Μεσογείου. Αυτό θα συμβάλει στην ψύξη του καλοκαιριού και για τον επόμενο χειμώνα.
Η Αρνητική ανωμαλία στον Ειρηνικό, εκτείνεται από τις ακτές της Ιαπωνίας προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, και θα συμβάλει στο μπλοκ της ωκεάνιας κυκλοφορίας σε εκείνο το μέρος του κόσμου. Το αποτέλεσμα; Το χειμώνα του 2014-2015 ... αυτό σύμφωνα με την προσωπική μου ερμηνεία των καρτών, σίγουρα στην Ευρώπη, θα έχουμε ένα εξαιρετικά βαρύ χειμώνα, όπως συνέβη στις ΗΠΑ αυτό το έτος; ΟΧΙ. Θα είναι χειρότερα.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία (αν συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο ») θα οδηγήσει στον αποκλεισμό του ρωσικού φυσικού αερίου ... και μαζί με το μπλοκ του φυσικού αερίου της Λιβύης, θα οδηγήσει σε μια τεράστια έλλειψη φυσικού αερίου σε όλη την Ευρώπη (ή τουλάχιστον μια πολύ ισχυρή αύξηση στην τιμή). Το αποτέλεσμα; Έλλειψη θέρμανσης, του ηλεκτρισμού, της εργασίας, των μεταφορών, κλπ ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.