Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ για την υπόθεση αφαίρεσης των τριών βαθμών

Ο «πόλεμος», ΠΑΟΚ και ΕΠΟ, συνεχίζεται, με το «δικέφαλο» του Βορρά να χαρακτηρίζει μη αντικειμενική την Ομοσπονδία, μετά την αρνητική της στάση να αποδεχτεί την αρμοδιότητα του CAS
για την ποινή αφαίρεσης βαθμών στα πλέι οφ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»; «Οχυρωμένη» πίσω από τη δήθεν ανεξαρτησία της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία διορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, και προσκολλημένη στην τήρηση του – μη εναρμονισμένου με τις προσταγές της FIFA – καταστατικού της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΠΑΟΚ να αποδεχτεί την αρμοδιότητα του CAS για την σε τρίτο βαθμό εκδίκαση της υπόθεσης τιμωρίας του συλλόγου μας.
Η απάντηση της ΕΠΟ δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν. Αντιθέτως, αποδεικνύει έμπρακτα το εμφανέστατο φόβο του κ. Σαρρή και των συνεργατών του να κριθούν οι σκανδαλώδεις αποφάσεις τους από ένα πραγματικά ανεξάρτητο δικαιοδοτικό όργανο τρίτου βαθμού.
Η, δε, επίκληση της αρχής της ισότητας από την ΕΠΟ θα μπορούσε να έχει υπόσταση αν πρώτα η ίδια δεν είχε φροντίσει να την καταργήσει με απροκάλυπτο τρόπο. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας πρέπει να γνωρίζουν πως ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να μπει στο παιχνίδι των ανεπίσημων και ψευδών διαρροών που εφαρμόζει η ΕΠΟ κι ως στόχο έχουν να πλήξουν την αξιοπιστία του.
Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει επίσημα ν’ αναζητά τη δικαίωσή του και την αλλαγή των δεδομένων στο ελληνικό δικαιοδοτικό σύστημα. Η συνέχεια στο CAS και στη FIFA».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.