Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Ανδρες προς ενοικίαση με χρέωση ανά ώρα -Από συνοδοί σε ραντεβού μέχρι μάγειρες και υδραυλικοί

Παρτενέρ σε επίσημη βραδιά ή επαγγελματικό δείπνο, απλή συντροφιά σε μία βόλτα στο βουνό ακόμη και μάγειρας ή υδραυλικός για λίγες ώρες. Αυτές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει ένας άνδρας μέσα από την διάσημη ιστοσελίδα ενοικίασης αρσενικών με όνομα Rent-A-Gent.
Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά οι άνδρες που συμμετέχουν αναρτώντας το προφίλ τους
είναι γεμάτοι με ενδιαφέροντα τα οποία είναι διατεθειμένοι, εάν ενδιαφέρεστε, να τα μοιραστούν μαζί σας. Ωστόσο, η υπηρεσία αυτή δεν είναι μία ακόμη ιστοσελίδα γνωριμιών, καθώς απαγορεύεται από την εταιρία οι άνδρες που νοικιάζονται να συνάψουν ερωτική σχέση με τους ενδιαφερόμενους ή ακόμη και ένα απλό φιλί εν ώρα εργασίας.
«Μπορείς να περάσεις δύο ώρες ευχάριστα με κάποιον που έχεις επιλέξει ανάμεσα σε όλους αυτούς τους διαφορετικούς τύπους ανδρών που έχει η υπηρεσία» εξηγεί η Μαρίνα, η οποία έχει νοικιάσει τον Ερικ για αναρρίχηση με κόστος 200 δολάρια ανά ώρα.

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντιδρούν, αφού όπως αναφέρει μία ειδική στις σχέσεις «Ακόμη και η συντροφιά μπορεί να βλάψει στην εύρεση της αληθινής αγάπης». Εντούτοις, ο Ερικ ένας από τους υποψηφίους της Rent-A-Gent δίνει την δική του απάντηση λέγοντας πως «Δεν νιώθω ότι με χρησιμοποιούν, αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Θα βγούμε έξω και θα περάσουμε καλά, άλλωστε μέχρι τώρα όλες οι γυναίκες που βγήκα είχαν χιούμορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.