Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Ρόδος: Σύλληψη διαρρήκτη μετά πυροβολισμών

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου όταν προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 55χρονος ο οποίος είχε διαρρήξει ένα κατάστημα στις Καλυθιές Ρόδου. Ο δράστης προσπάθησε…

να τους παρασύρει και να εμβολίσει το
περιπολικό τους, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να ανοίξουν πυρ εναντίον του!
Οι σφαίρες τρύπησαν τον μπροστινό αριστερό τροχό του οχήματος, αλλά ο δράστης κατάφερε να το συγκρατήσει συνέχισε την πορεία του με επικινδύνους ελιγμούς προς την έξοδο την εθνική οδό Ρόδου –Λίνδου! Ωστόσο, εγκλωβίστηκε σε μια αγροτική περιοχή και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν ένα κατσαβίδι, μια μεταλλική μπετόβεργα μήκους 45 εκατοστών, ένα καπέλο, ένας φακός και ένα ζευγάρι γάντια σε πλαστική τσάντα.
Ο 55χρονος κακοποιός είχε πάνω του 42 ευρώ σε κέρματα που είχε κλέψει από το κατάστημα, ενώ διαπιστώθηκε είχε διαρρήξει και μια επιχείρηση με οικοδομικά υλικά στις 14 Μαρτίου και είχε αδειάσει την ταμειακή μηχανή. Παράλληλα, εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για πλαστογραφία, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας,διακεκριμένες κλοπές και αντίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.