Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Τσάκωσαν τους απατεώνες που έκλεψαν το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα!


Στα ίχνη μεγάλης σπείρας που έκλεβε  σκάφη από τα Μεσόγεια Αττικής και τα μετέφερε στη Δυτική Ελλάδα βρίσκεται η ΕΛ. ΑΣ, καθώς έχει συλλάβει ήδη δύο μέλη της, που φέρεται να είχαν κλέψει και το σκάφος του παρουσιαστή, Γιώργου Λιάγκα...

Σύμφωνα με το dete, οι αρχές υποστηρίζουν πως τα κίνητρα των δραστών είναι να πωλούν τα κλεμμένα σκάφη σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών. Συγκεκριμένα έχουν συλληφθεί δύο μέλη της σπείρας, ενώ αναζητείται και ένας 20χρονος. Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι είναι πιθανό στην σπείρα να εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Η δράση της σπείρας άρχισε να αποκαλύπτεται μετά την σύλληψη στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 45 και 21 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, ρυμουλκώντας σκάφος που είχε κλαπεί από το Κορωπί.

Οι δύο δράστες είχαν κλέψει το σκάφος του γνωστού τηλεπαρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα και με κλεμμένο τζιπ στο οποίο είχαν τοποθετήσει κλεμμένες πινακίδες κατευθύνοντας προς τη Δυτική Ελλάδα. Ωστόσο την πάτησαν καθώς στη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου είδαν στην πρώτη διασταύρωση μπλόκο από περιπολικά τα οποία περίμεναν να περάσει ο Αντώνης Σαμαράς που κατευθύνονταν στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι απατεώνες νόμιζαν ότι το μπλόκο είχε στηθεί γι΄ αυτούς παράτησαν το κλεμμένο σκάφος και το κλεμμένο τζιπ και επιχείρησαν να ξεφύγουν τρέχοντας στα χωράφια. Οι αστυνομικοί που αντιλήφθηκαν τους κυνήγησαν και τους συνέλαβαν. Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το σκάφος ανήκε στον Γιώργο Λιάγκα και ότι επρόκειτο για σπείρα που έκλεβε μεγάλα ταχύπλοα σκάφη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έρευνες που έκαναν η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου, εξιχνιάστηκαν άλλες έξι κλοπές σκαφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.