Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Απόλλωνας: Εκδήλωση βράβευσης χορηγών και παρουσίαση νέου χορηγικού προγράμματος και εισιτηρίων διαρκείας

Μια βραδιά αφιερωμένη στους χορηγούς του διοργανώνει ο Απόλλων Πάτρας την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014, στις 19:30, στο «Δασύλλιο».
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν εταιρείες, φορείς, οργανισμοί και επιχειρήσεις που στάθηκαν στο πλευρό του Απόλλωνα την περίοδο 2013-14, και θα παρουσιαστεί το νέο χορηγικό
πρόγραμμα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ελκυστικά και ευέλικτα πακέτα χορηγιών με σκοπό τη μακροχρόνια ανάπτυξη συνεργασιών και προσφέρονται στους χορηγούς, πρωτοποριακές δυνατότητες για την προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους μέσω του Απόλλωνα. Παραλλήλως, θα γίνει και μια αξιολόγηση για την μέχρι τώρα συνεργασία του Συλλόγου και των χορηγών.
Επίσης, θα γίνει ενημέρωση από την διοίκηση του Συλλόγου για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και την πορεία υλοποίησης των έργων που εκτελούνται για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου του Απόλλωνα μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ). Στους καλεσμένους της εκδήλωσης θα γίνει και παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2014-15, ενώ θα τους αναλυθούν και οι μελλοντικοί στόχοι του Απόλλωνα.
Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της ανάπτυξης των σχέσεων του Απόλλωνα Πάτρας με τους χορηγούς του και την ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για το χορηγικό πλάνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.