Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Απόλλων: Στροφή (και) στην... Ελληνική αγορά για παίκτες!

Μπορεί πέρυσι να έκανε μια πρώτη «επιδερμική» προσπάθεια για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του και με παίκτες από την Ελληνική αγορά ο Απόλλωνας (θυμίζουμε τις περιπτώσεις των Λιακόπουλου και Σαρικόπουλου που ήταν
οι βασικότερες, όμως δεν προχώρησαν ουσιαστικά), το φετινό καλοκαίρι όμως και δη το επόμενο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτή η προσπάθεια θα ενταθεί.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα σε συνεργασία με το Νίκο Βετούλα έχουν αποφασίσει να διορθώσουν το μεγάλο μειονέκτημα της τελευταίας διετίας που δεν είναι τίποτα άλλο, από την έλλειψη... βάθους στο πάγκο.

Δηλαδή παίκτες που να είναι σε θέση να βοηθούν ουσιαστικά τους «μελανόλευκους» σε κάθε παιχνίδι και να μην τα περιμένουν όλα επί της ουσίας από τους ξένους και δη τους Αμερικάνους.

Τόσο φέτος όσο και πέρυσι, πάνω κάτω σε 6-7 παίκτες στηρίχθηκε η ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και αυτό το νούμερο θέλει να το βελτιώσει εμφανώς για του χρόνου και στην 3η συνεχόμενη παρουσία της στην Α1 εθνική.

«Πρέπει να κοτάξουμε και το κεφάλαιο αυτό πως θα το διορθώσουμε, έτσι ώστε να υπάρχουν ακόμη περισσότερες εναλλακτικές ουσιαστικές λύσεις στην ομάδα», έλεγε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Βασίλης Λιανός, κάτι για το οποίο συμφωνούν και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη του συλλόγου, όπως φυσικά και ο Βετούλας.

Μάλιστα ο τελευταίος θα είναι αυτός που θα κληθεί μετά από μια σειρά επαφών που θα έχει με τους διοικούντες, να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το θέμα αυτό.

Φυσικά, στον Απόλλωνα δεν κάνουν λόγο για προσθήκες παικτών από την Ελληνική αγορά που είτε θα έλθουν στην Πάτρα για να κλείσουν ενδεχόμενα την καριέρα τους, είτε χωρίς ιδαίτερο κίνητρο και όρεξη για μπάσκετ. Τουνατίον θέλει και θα επιδιώξει να πάρει παίκτες με διάθεση προκειμένου μέσα από την παρουσία τους στην αχαϊκή πρωτυεύουσα και την ομάδα να βοηθήσουν, αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.