Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Απόλλων: Συνεχίζει τις επισκέψεις στους χορηγούς που τον στήριξαν και φέτος

Αντιπροσωπεία αθλητών της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας, συνοδευόμενη από τον βοηθό προπονητή Κώστα Ρακιντζή, επισκέφθηκαν το εστιατόριο «Αχίλλειον», έναν από τους χορηγούς εστίασης της ομάδας την φετινή
χρονιά. 
 Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι αθλητές: Ανδρέας Πελεκούδας, Γιάννης Λιανός και Βασίλης Νιφόρας.
Ο Κώστας Ρακιντζής ευχαρίστησε εκ μέρους της ομάδας για την έμπρακτη στήριξη της επιχείρησης και από κοινού με τους παίκτες πρόσφεραν στους –εξάδελφους- ιδιοκτήτες Σπύρο και Σπύρο Σακελλαρόπουλο, μια συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς του στην προσπάθεια της ομάδας.
«Μείναμε ικανοποιημένοι από την φετινή συνεργασία μας με τον Απόλλωνα, αλλά και από την πορεία της ομάδας» δήλωσαν οι εκπρόσωποι του χορηγού και πρόσθεσαν: «Επιθυμία μας είναι να κάνει η ομάδα καλή πορεία και την επόμενη χρονιά, και να μπούμε ξανά στα πλέι οφ. Είναι πολύ καλό που ο Απόλλωνας έχει για βάση Πατρινούς παίκτες. Εμεί, θα είμαστε κοντά στην ομάδα και τη νέα περίοδο».
Ο Απόλλων Πάτρας ευχαριστεί δημόσια τους ιδιοκτήτες επιχείρησης «Αχίλλειον» για την έως τώρα αποδοτική συνεργασία και προσδοκά την ανανέωση της και στη νέα αγωνιστική περίοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.