Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

ΠΑΣ Γιάννινα: Η ΕΠΟ τον καλεί να ανοίξει ο φάκελος για να λάμψει η αλήθεια!

Θέση στο θέμα της μη αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, ζητώντας από τους Ηπειρώτες να συναινέσουν στο να ανοίξει
ο φάκελός τους.
Μετά από την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες Τετάρτη (14/05) ο ΠΑΣ Γιάννινα, η ΕΠΟ πήρε θέση στο θέμα της μη χορήγησης άδειας στον «Αγιαξ της Ηπείρου» και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση. Η ομοσπονδία καλεί τους ιθύνοντες του ΠΑΣ να στείλουν έγγραφο στο οποίο θα αναφέρουν πως συναινούν να ανοίξει ο φάκελός τους, έτσι ώστε να διαλυθεί κάθε αμφιβολία γύρω από την απόφαση της επιτροπής αδειοδοτήσεων και να μην υπάρχουν παράπονα από πλευράς Ηπειρωτών!
Η ανακοίνωση:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με τη συνάντηση που είχε ο κ. Γ.Σαρρής με τον κ. Γ.Χριστοβασίλη για θέματα αδειοδότησης, ανακοινώνεται ότι εάν και εφόσον η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θεωρεί ότι έχει αδικηθεί στη διαδικασία που ακολουθήθηκε, καλείται άμεσα να συναινέσει εγγράφως στο άνοιγμα του φακέλου της προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθότητα ή μη των όποιων εισηγήσεων του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.