Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Το ξέσπασμα του Ρέμου και η αγανάκτησή του για την Ελλάδα: «Οι ξένοι την αγαπάνε πιο πολύ»

Την αγανάκτησή του για την Ελλάδα και κυρίως για τη νοοτροπία των Ελλήνων εξέφρασε on camera o Αντώνης Ρέμος στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Σατσίδη, με αφορμή το πάρτι στη Χαλκιδική όσο και την περσινή συναυλία του με τις… σαμπάνιες στη Μύκονο. 

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η εμφάνιση του τραγουδιστή στα εγκαίνια υπερπολυτελούς ξενοδοχείουστην περιοχή της Νέας Ποτίδαιας
διακόπηκε αιφνιδιαστικά από αστυνομικούς, έπειτα από καταγγελίες περιοίκων για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

«Η Ελλάδα είναι αυτή: 12 και δέκα τα μεσάνυχτα να θεωρείται ώρα κοινής ησυχίας και να διακόπτεται ένα event όπου ξοδεύτηκαν πάρα πολλά χρήματα από κάποιους ανθρώπους που ήρθαν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Ξέρω ότι έχουν στηρίξει πάρα πολύ οι Έλληνες της Αμερικής την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Κάθε χρόνο στέλνουν πάρα πολλά χρήματα. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί τελικά η βοήθεια ήρθε απέξω και όχι από μέσα» ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος ενώ απάντησε και για όσα ακούστηκαν για τη συναυλία του στη Μύκονο.

«Αυτό που έγινε πέρυσι δυστυχώς έγινε γιατί, αναφέρθηκα εγώ σε μια φάση όπου κάποιοι ξόδευαν τα χρήματα τους την ώρα που τραγουδούσα εγώ με τον τρόπο που ήθελαν αυτοί-ανοίγοντας σαμπάνιες γιατί αυτό κάνουν και σε άλλα μέρη του κόσμου που συχνάζουν τόσο πλούσιοι άνθρωποι- Ας μην είμαστε η ψωροκώσταινα μια ζωή, υπάρχουν και μέρη στην Ελλάδα που πρέπει να είναι διεθνή και θεωρώ πως η Μύκονος είναι ο πιο διεθνής προορισμός στην Ελλάδα», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Είχα την μεγάλη χαρά να βρεθώ στο σπίτι του Michael Jordan, με ρώτησε “από πού είσαι" και του λέω “από Ελλάδα” και μου απαντά “Μύκονος”, για να καταλάβουμε πόσο μεγάλο Brand name είναι αυτό που λέμε Μύκονος. Ενώ όλος ο κόσμος το φτιάχνει πολύ ωραίο όλο αυτό και εμείς που είμαστε σε αυτήν την χώρα το υποβαθμίζουμε συνεχώς».

"Οι ξένοι αγαπάνε την Ελλάδα, εμείς δεν την αγαπάμε. Όταν θα φτάσουμε στο σημείο να αγαπήσουμε την Ελλάδα τότε θα πάμε και στην επόμενη εποχή! Να σταματήσουμε να τρώμε ο ένας τη σάρκα του άλλου!" συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.