Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Γιατί θα ψηφίσω Ελιά !!!

Θα ψηφίσω Ελιά γιατί ο ηγέτης της, ο Βενιζέλος, δεν είναι αυτός που έχει την πατρότητα του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Δεν ήταν αυτός που έλεγε στην Εξεταστική Επιτροπή ότι οι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών του Τσοχατζόπουλου, ήταν…


αριθμοί τηλεφώνων και τον αθώωνε.

by…swell-swellΔεν ήταν ο Βενιζέλος που έσωσε την τράπεζα του φίλου του μεγαλοαπατεώνα Λαυρεντιάδη με εκατοντάδες εκατομμύρια και μετά τα χρέωσε σε όλους εμάς.

Δεν ήταν ο Βενιζέλος που άδειασε με τον χειρότερο τρόπο τον ΓΑΠα μετά τις Κάννες. Δεν ήταν αυτός που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πάρει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Κάποιος άλλος συνεργάστηκε με τη ΝΔ για να μη διαλυθεί το κόμμα του και καταλήξει αυτός στη φυλακή. Δεν ήταν αυτός του οποίου οι σύντροφοι στο ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν τα κέντρα συγκέντρωσης μεταναστών και ανακάλυψαν τον κίνδυνο για τους νοικοκυραίους που συνευρίσκονταν με οροθετικές γυναίκες.

Δεν κρύβεται το ΠΑΣΟΚ πίσω από την Ελιά. Δεν έχει λόγο να κρύβεται, γιατί ο Τσουκάτος, ο Τσοχατζόπουλος, ο Νικητιάδης, ο Παναγιωτακόπουλος δεν ανήκαν ποτέ στο ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι άπλυτοι Συρυζαίοι τα διέδιδαν όλα αυτά.

Για το ήθος του Βενιζέλου ορκίζονται ο Άνθιμος, ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας, ο Λάτσης, ο Βαρδινογιάννης, η Όλγα και ο Πρετεντέρης. Είναι δυνατόν να μην πιστεύετε ούτε αυτούς;


 http://paganeli.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.