Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

ΕΠΟ: Ακραίος οικονομικός αποκλεισμός από την πολιτεία, αναφέρει σε ανακοίνωση

Μια ημέρα πριν από τις Ευρωεκλογές αλλά και της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας, η διοίκηση ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί
την κυβέρνηση λόγω του περιορισμού της επιχορήγησης που λαμβάνει. Υπενθυμίζεται ότι Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε χθες την κατανομή των επιπλέoν 11 εκατ ευρώ που εξασφάλισε για τις ομοσπονδίες και με νεότερη ανακοίνωση υποστήριξε ότι θα ακολουθήσει νέα επιχορήγηση προς τις ομοσπονδίες που καλλιεργούν ομαδικά αθλήματα.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Η στήριξη της πολιτείας προς τις Ενώσεις Ερασιτεχνικών Σωματείων-Μέλη της Ε.Π.Ο., μέσω της ετήσιας επιχορήγησης για την εν μέρει κάλυψη των λειτουργικών αναγκών τους και της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομής, αποδείχθηκε, για μια ακόμη φορά,  «είδος εν ανεπαρκεία».
Οι Ε.Π.Σ., που διακονούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τις υποδομές του  οποίου προέρχεται το σύνολο σχεδόν των διεθνών ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν με την Εθνική Ομάδα στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, βρέθηκαν εκτός της πρόσθετης επιχορήγησης προς τον ελληνικό αθλητισμό.
Για την Ε.Π.Ο. και τις Ε.Π.Σ.-Μέλη της είναι καθαρό ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει τεθεί υπό διωγμό από την πολιτική ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού με δικαιολογίες που δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά.
Απομένει, απλώς, να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές της απόφασης αυτής,  ώστε να γνωρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και οι Ε.Π.Σ. που το υπηρετούν, τις αληθινές αιτίες του ακραίου οικονομικού αποκλεισμού που υφίστανται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.