Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Τη βεβαιότητά του για τη νίκη του Κώστα Μπακογιάννη εξέφρασε ο Σαμαράς

Την βεβαιότητα ότι οι υποψήφιοι που υποστηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το δήμο της Λαμίας θα κερδίσουν τη μάχη των εκλογών εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λαμία.

Συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Θέλω, πρώτα απ’ όλα, να συγχαρώ τον υποψήφιο για Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και νυν πετυχημένο δήμαρχο Καρπενησίου τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος έχει καταθέσει ένα πρόγραμμα κοστολογημένο, ολοκληρωμένο, το οποίο αποδεικνύει ότι φροντίζει την Ανάπτυξη του τόπου.

Κι είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει, όπως έχει πετύχει, άλλωστε, στο να κάνει ένα συνδυασμό, ο οποίος ενώνει ολόκληρη την κοινωνία πέρα και πάνω από κόμματα, αν και ο ίδιος δεν έχει αρνηθεί την ιδεολογική του ταυτότητα.

Του εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος πως θα πάει πολύ καλά, όπως είμαι βέβαιος ότι θα εκλεγεί, επίσης, δήμαρχος και πάλι στη Λαμία ο Γιώργος Κοτρωνιάς, παλιός φίλος μου, με τον οποίο μας συνδέουν κοινοί αγώνες και στον οποίο εύχομαι να συνεχίσει, έμπειρoς πλέον, αυτή την σπουδαία εξέλιξη, που δίνει στην πόλη της Λαμίας και να του ευχηθώ κι εκείνου κάθε επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.