Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Ποδόσφαιρο: Ανακοινώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νταβίντ Λουίζ

Επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι  ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γαλλική
ομάδα.
Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν πήγαν στη Βραζιλία, όπου βρίσκεται ο 27χρονος αμυντικός με την Εθνική ομάδα της χώρας του στην προετοιμασία για τον επερχόμενο Μουντιάλ, και αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ανακοινώθηκε από την ομάδα του Παρισιού.
Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στις 50 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 61 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ξεπερνάει κατά πολύ τα 43 εκατομμύρια ευρώ που η ίδια ομάδα είχε δαπανήσει το καλοκαίρι του 2012 για την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα από την Μίλαν και παράλληλα τον χρίζει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό στην Ευρώπη.
«Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι έφτασαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του Νταβίντ Λουίζ, που θα ολοκληρωθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, στις 10 Ιουνίου του 2014. Επιθυμία του παίκτη και των συλλόγων ήταν όλα να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη του Μουντιάλ, όπως και έγινε», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.