Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Η «ηρωίδα» γάτα της Καλιφόρνια έριξε εναρκτήρια βολή σε αγώνα μπέιζμπολ

Η ηρωική Τάρα, η γάτα στην Καλιφόρνια η οποία προκάλεσε αίσθηση στο YouTube αφού βιντεοσκοπήθηκε να διακόπτει την επίθεση ενός σκύλου σ' ένα μικρό αγόρι, ήταν αυτή που έριξε, κατά κάποιο τρόπο, την τιμητική, εναρκτήρια βολή χθες σ' έναν αγώνα μπέιζμπολ ήσσονος κατηγορίας.

Ο Ρότζερ Τριαντάφιλο ανήρτησε την περασμένη εβδομάδα το βίντεο, στο οποίο ένας σκύλος
ρίχνει τον τετράχρονο γιο του, τον Τζέρεμι, από το ποδήλατό του και το ηρωικό αιλουροειδές, η Τάρα, σπεύδει να τον βοηθήσει, πέφτοντας πάνω στον σκύλο και διώχνοντάς τον μακριά.


Το βίντεο αυτό έπαιξε 21 εκατ. φορές στο YouTube.

Ο Τζέρεμι, ο οποίος τραυματίσθηκε στο πόδι από το δάγκωμα του σκύλου, ο οποίος τον έρριξε από το ποδήλατό του πριν η Τάρα εκτοξευθεί για να τον σώσει, ήταν στην πραγματικότητα αυτός που έριξε την πρώτη βολή στο παιγνίδι, πριν προσφέρει την μπάλα στη γάτα του.

Καθώς το πλήθος στο γήπεδο Σαμ Λιν Μπόλπαρκ επευφημούσε, οι γονείς Ρότζερ και Έρικα Τριαντάφιλο βοήθησαν την προσπάθεια της γάτας να πετάξει την μπάλα χρησιμοποιώντας την πατούσα της, ενώ το προσωπικό της ομάδας μπέιζμπολ Μπέικερσφιλντ Μπλέιζ χρησιμοποιούσε πετονιά για να κάνει την μπάλα να φανεί πως πετάει στον αέρα.

Η μπάλα έπεσε κατ' ευθείαν στο έδαφος, αλλά το θέαμα προσήλκυσε έτσι κι αλλιώς στο γήπεδο μεγάλο πλήθος θαυμαστών της "ηρωικής γάτας". Το προσωπικό της ομάδας είπε πως το κοινό που παρακολούθησε το παιγνίδι της Μπέικερσφιλντ με τους Λάνκαστερ Τζέτχοκς ήταν σχεδόν το τριπλάσιο αυτού ενός συνηθισμένου παιγνιδιού της Τρίτης.

"Εντυπωσιάστηκα. Η γάτα αυτή είναι ήρωας", είπε ο Ταμπ Ρόουλς, ο οποίος παρευρέθη στο παιγνίδι με την κόρη του, την Τέιτουμ. "Νόμιζα στην αρχή πως επρόκειτο για κάποιου είδους μηχανική γάτα", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.