Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Δεν επέτρεψαν στη ΝΕΡΙΤ να πάρει συνέντευξη από τον Ν.Μιχαλολιάκο!

Άλλο ένα ρεζιλίκι της νεοταξίτικης κυβέρνησης η οποία κατά παράβαση του νόμου δεν επέτρεψε ούτε το δικαίωμα συνέντευξης στον αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Μιχαλολιάκος που κρατείται στις φυλακές του Κορυδαλού.
 
Το κατηγορηματικό «όχι» του Υπουργείου Δικαιοσύνης «άκουσε» η ΝΕΡΙΤ όταν ζήτησε άδεια να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού για να πάρει συνέντευξη από τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.
 
Οπως αποκαλύπτει και το New Europe.eu, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία η δημόσια τηλεόραση είναι υποχρεωμένη να παραχωρήσει πρόγραμμα μιας ώρας (υπό μορφήν συνέντευξης) σε κάθε αρχηγό κόμματος, ενόψει των Ευρωεκλογών.
 
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η ΝΕΡΙΤ θέλοντας να συμμορφωθεί με την οδηγία, έστειλε τηλεοπτικό συνεργείο στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά το υπουργείο Δικαιοσύνης απάντησε αρνητικά καθώς ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται υπό καθεστώς προληπτικής κράτησης με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.Το άρθρο σημειώνει πως προσφάτως μέλη της Χρυσής Αυγής που επίσης τελούν υπό κράτηση, μετέβησαν στη Βουλή -κάτω από ειδικές συνθήκες μεταγωγής- για τη συζήτηση της άρσης ασυλίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.