Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

ΑΟ Κηφισιά: Τη γλίτωσε με πρόστιμο για τα επεισόδια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ...

Φθηνά τη γλίτωσε η Κηφισιά για τα όσα έγιναν στον εντός έδρας αγώνα της με τον ΠΑΟΚ, για την προημιτελική φάση της Basket League ΟΠΑΠ.
Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε χθες (14/05) στα γραφεία της
διοργανώτριας αρχής, στο Μαρούσι, και αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο συνολικού ύψους 4.200 στην ΚΑΕ, ενώ απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες της ανάρμοστης συμπεριφοράς τόσο ο Σάσα Βασίλιεβιτς όσο και ο πρόεδρος Γιώργος Βαγενάς. Αντίθετα, με έγγραφη αυστηρή επίπληξη και χρηματική ποινή 1.100,00 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.
Η απόφαση του αθλητικού δικαστή:
«1) Επιβάλλει στην Α.Ε. Νέας Κηφισιάς ΚΑΕ: α) Για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και προσβολή εθνικών συμβόλων, με τρεις έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00 ευρώ για κάθε μία, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και πρόστιμο 4.200,00 ευρώ και
β) Για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος διαιτητή του προπονητή της κ. Η. Παπαθεοδώρου, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τoν ΠΑΟΚ ΚΑΕ της 08-05-2014, 2. Απαλλάσσει τον κ. S. Vasilievic, καλαθοσφαιριστή της A.E. Nέας Κηφισιάς ΚΑΕ, από την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς σε βάρος διαιτητή, για τον ως άνω αγώνα,  
3. Επιβάλλει στον κ. Η. Παπαθεοδώρου, προπονητή της A.E. Nέας Κηφισιάς ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος διαιτητή, έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο και πρόστιμο 1.100,00 ευρώ, για τον ως άνω αγώνα, 4. Απαλλάσσει τον κ. Γ. Βαγενά, πρόεδρο της A.E. Nέας Κηφισιάς ΚΑΕ, από την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς σε βάρος διαιτητή που δυσφημεί το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.