Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι εργολάβοι

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα εκπρόσωποι της Ένωσης Τουρκοκυπρίων Εργολάβων και της Ελληνοκυπριακής Ομοσπονδίας Συνδέσμων Εργολάβων Κύπρου (ΟΣΕΟΚ) για συνεργασία στο έργο της ανοικοδόμησης, εν όψει μιας πιθανής λύσης του κυπριακού προβλήματος.
Η συμφωνία υπεγράφη στο Σπίτι της Συνεργασίας στη νεκρή ζώνη, στη Λευκωσία, από τους προέδρους των δύο οργανώσεων, Τζαφέρ Γκιουρτζαφέρ και Κώστα Ρουσιά.
Στο πρωτόκολλο εκφράζεται στήριξη στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων και ελπίδα για λύση σύντομα, ενώ διατυπώνεται η πεποίθηση, ότι η λύση θα φέρει στο νησί ευημερία.
Οι δύο οργανώσεις αποφάσισαν, όπως αναφέρεται στο πρωτόκολλο, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και μετά, τυχόν προβλήματα που προκύψουν στον οικοδομικό τομέα, να τα αντιμετωπίσουν από κοινού, να εργαστούν για τη συνεργασία των ντόπιων εργολάβων και να συμβάλουν στην επαναπροσέγγιση μεταξύ των δύο κοινοτήτων.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/355105/prwtokollo-synergasias-ypegrapsan-ellhnokyprioi-kai-toyrkokyprioi-ergolaboi#ixzz32amKOxWo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.