Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά όλων των ειδών στα Χανιά

Απ» όλα είχε ο… μπαξές ενός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στα Χανιά! Τα τέσσερα μέλη του που συνελήφθησαν είχαν στην κατοχή τους μεγάλες ποσότητες «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών, τα οποία διακινούσαν…

σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής.
Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από έρευνες
που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στα σπίτια όπου διέμεναν και κατέσχεσαν συνολικά ένα κιλό και 731,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δέκα γραμμάρια ηρωίνης, 9,5 γραμμάρια κοκαΐνης, διάφορα είδη για την επεξεργασία, τη μέτρηση και την συσκευασία των ναρκωτικών και τέσσερα κινητά.
Οι τέσσερις διακινητές, που είναι ηλικίας 24, 37, 40 και 44 χρόνων, είχαν στην κατοχή τους και 7.650 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διάθεση των ουσιών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύλληψη για κάνναβη στην Καρδίτσα

Οι άνδρες της Ασφάλειας που πλησίαζαν έναν 18χρονο Αλβανό και δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 18 χρόνων στην Καρδίτσα για να τους κάνουν έλεγχο, τους είδαν να πετούν στο έδαφος μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης βάρους 1,2 γραμμαρίου και ένα τσιγαριλίκι και τους συνέλαβαν. Στο σπίτι του αλλοδαπού, βρήκαν άλλα 67,2 γραμμάρια κάνναβης, μαζί με μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 40 ευρώ, ενώ σε αυτό του 24χρονου 0,7 του γραμμαρίου «φούντα». Ο 18χρονος αποκάλυψε την ταυτότητα του 22χρονου προμηθευτή του που συνελήφθη λίγο αργότερα και στο σπίτι του κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους 1,7 γραμμαρίων, τρία κινητά και 120 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.