Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση εφιστώντας την προσοχή σε όλα τα σωματεία σχετικά με τις άδειες λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων. 
Η Ομοσπονδία προειδοποίησε πως δεν
θα πραγματοποιείται αθλητική διοργάνωση σε γήπεδα που δεν διαθέτουν την άδεια λειτουργίας από τη νέα αγωνιστική χρονιά, 2014/15.
 Έτσι, κάλεσε όλα τα σωματεία να αποστείλουν την έγγραφη παραχώρηση του γηπέδου στο οποίο αγωνίζονται καθώς και την άδεια λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Σας υπενθυμίζουμε σε συνέχεια του εγγράφου μας με αρ. πρωτ. 1356/19-03-2014 ότι δόθηκε αυστηρή εντολή, όπως από την νέα αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 δεν θα επιτραπεί να διεξαχθεί καμία αθλητική διοργάνωση σε γυμναστήριο που δεν θα διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.
Κατόπιν τούτου, επειδή η παραβίαση του Νόμου αυτού είναι πολύ αυστηρή για τα αθλητικά Σωματεία, αλλά και το γεγονός ότι το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας δεν θα δώσει άδεια διεξαγωγής αγώνα, χωρίς την άδεια λειτουργίας του Γυμναστηρίου, σας εφιστούμε την προσοχή από τώρα, να μεριμνήσετε σε συνεργασία με τονΔήμο για την έκδοση άδειας λειτουργίας των Γυμναστηρίων τα οποία χρησιμοποιείται ως έδρα.
Κάθε Σωματείο την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 μαζί με την δήλωση συμμετοχής, θα είναι υποχρεωμένο να αποστείλει στην Ομοσπονδία την έγγραφη παραχώρηση του γηπέδου και την άδεια λειτουργίας του Κλειστού γυμναστηρίου όπου αγωνίζεται, καθώς επίσης όλα τα παραπάνω και για το εφεδρικό γυμναστήριο που έχει δηλώσει.