Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Έκλεβαν σκάφη από την Αττική και τα μετέφεραν στη Δυτική Ελλάδα

Πολυτελή σκάφη από την περιοχή των Μεσογείων Αττικής, έκλεβε σπείρα και τα μετέφερε στη Δυτική Ελλάδα, με την αστυνομία να προχωράει στη σύλληψη δύο ατόμων.
Η δράση της σπείρας αποκαλύφθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν δύο Αλβανοί, ηλικίας 45 και 21 ετών, ρυμουλκούσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, σκάφος, που είχαν αρπάξει την προηγούμενη μέρα από το Κορωπί.
Στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος της Μακύνειας Αιτωλοακαρνανίας, τους έγινε σήμα να σταματήσουν για έλεγχο και αυτοί εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή πεζοί. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν μέσα σε καλύβα σε αγροτική περιοχή ενώ κατά τη σύλληψη τους χτύπησαν τους αστυνομικούς.
Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ευθύνονται για άλλες έξι κλοπές σκαφών, που διέπραξαν το τελευταίο πεντάμηνο. Η σπείρα είχε κλέψει τα σκάφη από χώρους στάθμευσης, συνεργεία και σχολή καταδύσεων στο Κορωπί και τα Καλύβια. Τα τρία από τα έξι σκάφη βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους ενώ οι αρχές αναζητούν έναν 20χρονο ημεδαπό και άλλους συνεργούς τους.
Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, πλαστογραφία και αντίσταση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για τα ίδια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.