Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Παναχαϊκή: Μένουν Σπίνουλας και Βαγγελόπουλος για μια ακόμη χονιά

Μπορεί προς τα έξω όπως έχουμε γράψει όλες τις τελευταίες ημέρες να μην βγαίνει το παραμικρό σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την Παναχαϊκή της νέας περιόδου, είναι όμως δεδομένο ότι πλέον κάτι έχει αρχίσει να κινείται για τα καλά.
Και κινείται σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας περιόδου, παρότι ακόμη το πιο "φλέγον" ζήτημα -το γηπεδικό- παραμένει ανοιχτό, αν και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί η λύση με τη νέα δημοτική αρχή έτσι ώστε οι "κοκκινόμαυροι" να παραμείνουν κάτοικοι Παμπελοποννησιακού σταδίου και τη νέα περίοδο, στο ακόμη πιο δύσκολο όπως αναμένεται πρωτάθλημα της Β' εθνικής.
Έτσι, μετά τον Ντα Κόστα και τους Πλέγα, Χιντζίδη, Φούφουλα, Χοτζάλι, Κάργα, Παπαδόπουλο, Χούσα, Μασούρα, δυο ακόμη βασικά στελέχη όπως όλα δείχνουν, θα ανανεώσουν με τα "κοκκινόμαυρα" για έναν ακόμη χρόνο.
Πρόκειται για τους Σπίνουλα και Βαγγελόπουλο, πολύτιμες μονάδες στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας που και τις δυο τις θέλει ο Φυντάνης για τη νέα χρονιά.
Να σημειωθεί εδώ ότι και των δυο τα συμβόλαια λήγουν στα τέλη του μήνα και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες κουβέντες για την ανανεώση, μέσα σε ένα αρκετά καλό κλίμα.
Ο Σπίνουλας δεν είναι αρνητικός στο να πει το ναι, με τον Αλέξη Κούγια από τη δική του πλευρά επίσης θετικό για να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, μέσα πάντα σε λογικά πλαίσια και τον τεχνικό της ομάδας επίσης, να συμβάλλει κι αυτός προς το θετικό φινάλε.
Όσο αφορά τον Βαγγελόπουλο κι εδώ οι προοπτικές παραμονής χαρακτηρίζονται θετικές, από τη στιγμή μάλιστα που η γυναίκα του είναι διορισμένη στο νομό Αχαϊας από πέρυσι το φθινόπωρο και αυτό αποτελεί ένα ακόμη συν για να παραμείνει στους "κοκκινόμαυρους" και τη νέα χρονιά.
Πάντως, όλα τα παραπάνω ακόμη δεν έχουν "κλειδώσει" και μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα, τα οποία δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν, με τον κ. Κούγια (και τον Φυντάνη) να θέλουν και τους δυο παραπάνω παίκτες να παραμείνουν στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.