Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Μάχη Σαμαρά για να περιορίσει την ήττα της Κυριακής - Ποια η συνέχεια από Δευτέρα

Ο κ. Σαμαράς παίζει εκλογικά τα ρέστα του με συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή. Με γενική κινητοποίηση και δωρεάν λεωφορεία από παντού θα προσπαθήσει με αυτόν τον ξεπερασμένο και παλαιοκομματικό τρόπο να δημιουργήσει την τελική τηλεοπτική εικόνα ώστε να ξεπεράσει την αναμενόμενη ήττα στην κάλπη των ευρωεκογών.
Ο κ. Σαμαράς έκανε σχεδόν τα πάντα. Έφερε την Μέρκελ, μοίρασε πλεόνασμα, πρότεινε αλλάγες στο Σύνταγμα, προανήγγειλε 700.000 προσλήψεις (!) με "εθνικό σχέδιο ανάπτυξης", περιόδευσε στην μισή Ελλάδα βγάζοντας λόγους, ανήγγειλε μελλοντικές
φοροελαφρύνσεις, μίλησε σε διακαναλική με ολικό συντονισμό των καναλιών, τώρα θα μιλήσει και στο Σύνταγμα.
Το σχέδιο Σαμαρά δεν τελειώνει φυσικά την Κυριακή όπου προσπαθεί για μια ανώδυνη ήττα. Το σχέδιο Σαμαρά συνεχίζεται από Δευτέρα με ανασχηματισμό, μεταγραφές ανεξάρτητων βουλευτών (έναντι κυβερνητικών και κρατικών θέσεων), ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή (αν πιεστεί) και αμέσως μετά συγκέντρωση των 180 βουλευτών για τον Πρόεδρο.
Η συγκέντρωση 180 βουλευτών δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση όσο νομίζουν κάποιοι. Οι περισσότεροι βουλευτές γνωρίζουν ότι αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές δεν θα επανεκλεγούν και δεν τις θέλουν. Υπάρχει έδαφος για "συνεννοήσεις" λοιπόν.
Από την άλλη, τα κόμματα της αντιπολίτευσης αδυνατούν να εκφράσουν αυτό που χρειάζεται η χώρα : Σχέδιο που να αφορά στις ζωές των ανθρώπων. Και αυτό το ανεξήγητο έλλειμμα, δίνει διαρκώς παρατάσεις ζωής στον δεινό τακτικιστή Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.