Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Ιταλία: Διέκοψαν δίκη γιατί μέλη του προσωπικού έκαναν σεξ

Στη διακοπή μιας δίκης για δολοφονία προχώρησε μια δικαστής στην Ιταλία, όταν συνειδητοποίησε ότι δύο μέλη του προσωπικού έκαναν σεξ σε διπλανό γραφείο.

Τα δύο μέλη του προσωπικού του δικαστηρίου Palazzo di Giustizia στη Γένοβα, νόμιζαν ότι κρύβονταν πίσω από ένα σκούρο γυάλινο παράθυρο, ωστόσο η δικαστής Άννα Ιβάλντι, μπορούσε να τους δει.

Στη συνέχεια, η δικαστής διέκοψε την εισαγγελέα Σαμπρίνα Μοντεβέρντε την ώρα που συνόψιζε την υπόθεση, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση, όπως αναφέρει η Mail on-line.

Για την υπόθεση, που συνέβη κατά τη διάρκεια της δίκης του Γιασίν Μαχμόντ, που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός άστεγου πέρυσι, διεξάγεται ήδη έρευνα.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην ιστοσελίδα: «Η εισαγγελέας έκανε μια ανακεφαλαίωση της υπόθεσης, όταν η δικαστής άκουσε περίεργους θορύβους και τότε είδε το περίγραμμα δύο γυμνών σωμάτων. Τότε όλοι κατάλαβαν τι συνέβαινε – έκαναν σεξ. Προφανώς πίστευαν ότι επειδή το γυαλί ήταν σκούρο, δε θα μπορούσε να τους δει κανείς».

«Και οι δύο ήταν υπάλληλοι του δικαστηρίου, αλλά τα ονόματά τους δεν έγιναν γνωστά καθώς ο ένας από αυτούς είναι παντρεμένος» πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Εκπρόσωπος του δικαστηρίου στη Γένοβα δήλωσε: «Η διαδικασία σε υπόθεση δολοφονίας, διεκόπη προσωρινά όταν η δικαστής διαπίστωσε μία αναταραχή. Το θέμα αυτό εξετάστηκε και έχει ξεκινήσει έρευνα επομένως θα ήταν σωστό να μην σχολιάσουμε περαιτέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.