Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Πανηλειακός: Θέλει στήριξη από την τοπική κοινωνία ο Παπαγεωργίου για να μείνει...

Βοηθήστε με κι εσείς, για να βοηθήσω κι εγώ τον Πανηλειακό... Κάπως έτσι ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θανάσης Παπαγεωργίου στους Πυργιώτες ενόψει της νέας σεζόν κι αυτό είναι κάτι ανάλογο που ισχύει και στην Πάτρα με την Παναχαϊκή από τον Αλέξη Κούγια.
Χθες το  μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Πανηλειακός στον Πύργο, δόθηκε συνέντευξη Τύπου. 
Στη συνέντευξη παρέστησαν και μίλησαν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ, Σάκης Χριστόπουλος και οι συνεργάτες της διοίκησης Πέτρος Μπηλιώνης και Κωνσταντίνος Ίσσαρης.
Ο Σ. Χριστόπουλος αναφέρθηκε απολογιστικά στο διάστημα της περασμένης σεζόν σε όλους τους τομείς (διοικητικά, οικονομικά, αγωνιστικά), καλώντας τους προηγούμενους διοικητικούς επικεφαλής, Κ. Θεοδωρόπουλο, Λ. Μπίκο, Κ. Ντάβαρη "να προχωρήσουν σε εξόφληση των όποιων χρεών έχουν μείνει από τις δικές τους θητείες, μεταξύ των οποίων τις οφειλές στο ΙΚΑ"...
Και πρόσθεσε ότι για τις αμέσως προηγούμενες διοικήσεις του ΤΑΠ Πανηλειακός (ως το περυσινό καλοκαίρι του 2013 δηλαδή), αλλά και για το διάστημα που ο Γ. Γκάμαρης με συνεργάτες του είχαν τα ηνία, είναι σε εξέλιξη και η προκαταρκτική έρευνα που γίνεται το τελευταίο περίπου δίμηνο. 
Διαδικασία η οποία, όπως έχουμε αναφέρει από προηγούμενο ρεπορτάζ, ξεκίνησε κατόπιν αναφοράς που έχει κάνει στην Εισαγγελία Πύργου, ο πρώην παράγοντας του σωματείου και πρόεδρος των περυσινών Γενικών Συνελεύσεων, Φάνης Παπαδόπουλος, με την οποία ζητάει νομικό έλεγχο για τυχόν παρελθούσες παρατυπίες...
Και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί (αν δηλαδή θα κρίνει ο Εισαγγελέας ότι προκύπτει κάτι από τα στοιχεία της προκαταρτικής και θα προχωρήσει ανοίγοντας φάκελο υπόθεσης ή θα την θέσει στο αρχείο).
Για τον Θ. Παπαγεωργίου ο Σ. Χριστόπουλος ανέφερε πως «ο Θ. Παπαγεωργίου είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την παρουσία του στα δρώμενα του Πανηλειακού αφού άλλωστε είναι ο νυν μεγαλομέτοχος, έχοντας καλύψει ο ίδιος σχεδόν ολόκληρο το μετοχικό κεφάλαιο των 300.000 ευρώ, αλλά υπό όρους. 
Και οι όροι αυτοί είναι, να δει μια στήριξη, και οικονομική αλλά και ηθική, από τον φίλαθλο κόσμο, όχι με καταβολή χρημάτων, αλλά με εισιτήρια διαρκείας και με διαφημιστική παρουσία στο Στάδιο Πύργου. Καθώς επίσης να υπάρξει συνεργασία του Δήμου Πύργου με τον Πανηλειακό σε σημαντικά θέματα όπως το γηπεδικό, και κυρίως του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου της πόλης».
Απο κει και πέρα, ο Σ. Χριστόπουλος ανέφερε πως, όπως συμφώνησαν με τον Θ. Παπαγεωργίου, οι αποφάσεις θα περνάνε μέσα από τη διοίκηση (κι όχι αποκλειστικά από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο κι από τους όποιους εξωδιοικητικούς συνεργάτες του), η οποία θα έχει και την τελική ευθύνη. Αυτό θα ισχύει και για τα αγωνιστικά θέματα (πρόσληψη προπονητή, μεταγραφές, κ.τ.λ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.