Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Charlize Theron: "Zούσα μαζί του στο όνειρο, που έκανε τη ζωή μου καλύτερη"

Η Charlize Theron και ο Sean Penn είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, με τις φήμες να κάνουν λόγο για επικείμενο γάμο.

Η καλλονή από τη νότιο Αφρική που δεν μας έχει συνηθίσει σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, αυτή τη φορά δεν κρύβει τον έρωτά της και δεν σταματάει να μιλάει για το πόσο άλλαξε τη ζωή της η σχέση της με τον μεγαλύτερό της Penn.

Σε συνέντευξή της στη Vogue αναφέρει χαρακτηριστικά πως, «Έμεινα single για αρκετό καιρό. Χάρηκα την εμπειρία της μητρότητας και κατά κάποιο τρόπο ζήλεψα τον γιο μου, Jackson , αφού τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιέρωσα σε εκείνον, χωρίς να κάνω τίποτα για τον εαυτό μου. Το να πάει κάποιος σε ραντεβού όταν έχει σχεδόν πατήσει τα 40, είναι λίγο περίπλοκο» δήλωσε και συνέχισε:

«Με τον Sean γνωριζόμασταν εδώ και 18 χρόνια. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Γνωρίζαμε πως μπορούσαμε να καταστρέψουμε τη σχέση μας και ότι είχαμε δημιουργήσει αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ μας. Τελικά όλα ήταν εύκολα, αφού προτού το καταλάβω, ζούσα μαζί του στο όνειρο, που έκανε τη ζωή μου καλύτερη και όσοι με γνωρίζουν το αντιλήφθηκαν άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.