Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Exit Poll: Μετά τη 1 π.μ. της Δευτέρας τα πρώτα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

Αργά το βράδυ της Κυριακής , το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη κατανομή των εδρών της Ευρωβουλής ανά πολιτική ομάδα, η οποία θα βασίζεται σε εκτιμήσεις και σε exit polls. Μία πρώτη εκτίμηση θα γίνει στις 23:00 (ώρα Ελλάδος).
Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ΕΚ, τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα δεν θα πρέπει να αναμένονται πριν τη 1:00 (ώρα Ελλάδος)


της Δευτέρας. Οι εκτιμήσεις των αποτελεσμάτων θα καθυστερήσουν διότι, όπως εξήγησε η υπηρεσία Τύπου του ΕΚ, οι κάλπες δεν κλείνουν την ίδια ώρα σε όλες τις χώρες, π. στην Ιταλία οι κάλπες κλείνουν την Κυριακή στις 23:00.
Μόνο 17 κράτη- μέλη θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των exit- polls γύρω στις 19:00 (ώρα Ελλάδος): Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Λετονία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σουηδία και ίσως η Ουγγαρία.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges-2014/story/449808/exit-poll-meta-ti-1-pm-tis-deyteras-ta-prota-apotelesmata-ton-eyroeklogon#ixzz32bjSU0x2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.